Țeapă pentru 2 pensionari români în Turcia. Ce au găsit la hotelul de 5 stele după ce au plătit 1.200 de euro pe vacanță VIDEO

Țeapă pentru 2 pensionari români în Turcia. Ce au găsit la hotelul de 5 stele după ce au plătit 1.200 de euro pe vacanță VIDEO
Țeapă pentru 2 pensionari români în Turcia. Un hotel de cinci stele și dezastrul găsit aici

Țeapă pentru 2 pensionari români în Turcia. Un hotel din provincia Kemer din sudul Turciei a fost un loc de coșmar pentru câțiva turiști români. Au avut parte de un sejur de coșmar. După ce au plătit aproape 1.000 de euro, odată ajunși aici au descoperit cu totul altceva. Deși, inițial, li se promiseseră anumite servicii, la fața locului românii au constatat că totul era o adevărată ruină. Cu alte cuvinte vorbim de o țeapă pentru 2 pensionari români în Turcia. Românii au postat pe internet ce au găsit la hotelul de 5 stele după ce au plătit 1.200 de euro pe vacanță.

Țeapă pentru 2 pensionari români în Turcia. Un hotel de cinci stele și dezastrul găsit aici

Pentru cei care nu au ajuns vreodată aici, Kemer este o stațiune balneară de pe coasta sudică mediteraneană a Turciei. Face parte din Riviera turcească. În pliantele turistice este cunoscută pentru plajele sale cu pietriș și pentru portul de agrement mare.

Orașul Kemer este susținut de pădurile de pini din Parcul Național Olympos Beydağları, unde se circulă cu telecabina până în vârful muntelui Tahtalı. În apropiere se află ruinele extinse greco-romane din Phaselis și focurile perpetue de gaz emise de mitica formațiune stâncoasă Yanartaș. Cu alte cuvinte ai avea ce să vizitezi, mai ales dacă plătești și 1.200 de euro pe vacanță.

Dar, ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanță de vis, s-a transformat într-o adevărată țeapă pentru 2 pensionari români în Turcia. Plecând de la condițiile de cazare și faptul că, deși li se promitea o plajă în apropiere de hotel, și până la mâncare, toate au devenit un adevărat dezastru de 1.200 de euro pentru cei doi români.

Ce au găsit la hotelul de 5 stele după ce au plătit 1.200 de euro pe vacanță în Kemer

Cei doi români au decis să posteze dezastrul găsit în hotelul de cinci stele din Kemer, iar pozele sunt extrem de grăitoare. Dacă ne gândim că au plătit 1.200 de euro pentru acest sejur, atunci este cu atât mai mare țeapa trasă celor doi români. De fapt, fiul celor doi români a postat pozele și filmulețele (vezi galeria)de la hotelul la Crystal Aura Beach Resort, din Kemer, acesta scriind:

„Bună ziua, tocmai ce s-au întors părinţii mei din concediu! Au fost în Kemer la Crystal Aura Beach Resort! S-au plătit biletele ptr un hotel de 5* cu pachet ultra all inclusive!!

EVITAŢI ACEST HOTEL, a fost un dezastru total!! Nu credeam vreodată că în Turcia anului 2022 mai pot exista astfel de bombe!!

O bătaie de joc începând de la recepţie până la mâncare care a fost sub orice critică (piure acru, fructe stricate)! Au plătit pachet ultra all iar băuturile internaţionale erau contra cost!!! EVITAŢI ACEST HOTEL!!!”, scrie internautul pe Facebook.

Conform review-urilor de pe siteuri de tip booking, descrierile despre Crystal Aura Beach Resort sunt exact cele despre care știau și cei doi turiști. Dar realitatea, așa cum se vede în poze, este cu totul alta, chiar dacă sejurul a fost rezervat printr-o agenție.