Tavi Colen și Minodora, primele reacții după ce bărbatul a fost acuzat de tentativă de viol. Ce s-a întâmplat între cei doi EXCLUSIV

Tavi Colen și Minodora, primele reacții după ce bărbatul a fost acuzat de tentativă de viol. Ce s-a întâmplat între cei doi EXCLUSIV
Tavi Colen, acuzat de tentativă de viol. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Minodora

Un nou scandal cu iz sexual și-a făcut apariția în showbiz-ul românesc! De această dată, protagoniști sunt Tavi Colen și Minodora.

Cântărețul este acuzat de faptul că în tinerețe ar fi hărțuit-o sexual pe colega sa de breaslă. Reacțiile celor doi au fost vehemente.

„Am colaborat de sute de ori”

Fosta jumătate a trupei Talisman, Tavi Colen, s-a trezit implicat într-o poveste foarte sensibilă, în care e acuzat că ar fi încercat, în 1997, să o violeze pe Minodora, una dintre colegele sale de scenă. Totul s-ar fi petrecut la Reșita, pe vremea în care Minodora nici măcar nu debutase la nivel național.

Tavi Colen a reapins orice implicare a sa într-un asemenea posibil scandal. Mai mult, acesta precizează că este prieten și colaborează nu doar cu Minodora, ci și cu soțul artistei.

„Așa ceva nu există. În România se poate scrie orice, oricând. Cu Minodora mă știu de mult timp și am colaborat, nu de zeci, ci de sute de ori.

Acum nu mai departe de doi ani am colaborat și cu soțul ei, cu care suntem prieteni de familie.

Am făcut împreună un imn dedicat celor de la FCSB, fiindcă primisem o comandă pe tema asta…Mai puteam colabora daca exista așa ceva între noi?”, ne-a declarat, în exclusivitate, artistul.

„Tavi nu mi-a făcut nimic”

În urma celor apărute în spațiul public cum că ar fi fost hărțuită de Tavi Colen, Minodora s-a arătat surprinsă de toate aceste zvonuri.

„Nu este adevărat ce se spune! Nu mi-a făcut Tavi nimic. Nu știu de ce s-ar isca un asemenea scandal, poate de dragul artei.”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Minodora.

„A vrut să-l reclame pentru tentativă de viol”

Acuzațiile care au detonat bomba au fost aruncate de un angajat al unui hotel, care povestește că Tavi Colen a hărțuit-o sexual pe Minodora.

„Tavi Colen a hărțuit-o sexual pe Minodora. Aceasta a vrut să-l reclame pentru «tentativă de viol», dar Alin Oprea a convins-o să nu o facă.

În anul 1997, trupa Talisman a susținut un frumos concert în Reșița și au fost cazați în hotelul unde eram eu recepționeră.

După eveniment, băieții au petrecut câteva ore la terasa hotelului unde cânta la acea vreme o tânără foarte frumoasă și talentată din localitate, Minodora (viitoarea vedetă de astăzi).

Alin și Tavi au fost foarte plăcut impresionați de talentul și frumusețea fetei, iar, după ce aceasta și-a încheiat recitalul, au dorit să o felicite. Tavi a insistat să mai rămână cu ei la un «suc», însă Minodora a invocat faptul că este cu mama ei și că trebuie să plece împreună acasă.

După câteva tratative joviale, Tavi a reușit să o convingă pe mama Minodorei să plece acasă, aceasta având încrederea că o lasă pe mâini bune.”, a povestit o persoană care a văzut acest incident pentru Cancan.ro.

Autori: Oana Pascaru și Alexandru Catalan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI