Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal

Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal
Tatăl Simonei Halep a ajuns la tribunal. Ce s-a întâmplat?

Tatăl Simonei Halep a ajuns în atenția magistraților. Cum a ajuns la tribunal și care sunt problemele pe care le întâmpină bărbatul în aceste moment?

Tatăl Simonei Halep a ajuns la tribunal. Ce s-a întâmplat cu părintele sportivei?

Familia celebrei sportive este în scandal cu primăria. Mai exact, tatăl sportivei care este cetățean de onoare al Constanței datorează bani instituției. În timp ce Simona Halep încearcă să evolueze și să nu bage de seamă pauza impusă de criza sanitară sau anularea competițiilor, acasă lucrurile nu stau foarte bine.

Fanii jucătoarei de tenis știu deja că familia acesteia reprezintă un investitor aparte în Constanța, chiar vedeta construind mai multe imobile în județ. De asemenea, tatăl ei construiește un hotel de 5 stele în locul în care a deținut o cafenea, iar fratele a ridicat un cartier rezidențial în zona Mamaia-Năvodari.

Cu toate astea, nimic nu l-a ajutat pe Stere Halep să găsească mai multă înțelegere la primărie. Acesta a avut nevoie de serviciile instituției, dar birocrația și-a spus și acum cuvântul. Bărbatul a înaintat chemarea în instanță în luna ianuarie a lui 2020, apoi a așteptat.

Stere Halep a renunțat la cauză. Ce bani datorează autorităților?

Pe 15 aprilie în același an a avut loc prima înfățișare, timp în care începuse pandemia, deci dosarul s-a amânat de la sine, urmând să fie reluat pe 15 iulie, când a fost din nou amânat. Judecătorii au început să studieze cererea în sepembrie.

Anul 2021 a venit, iar tatăl Simonei a mers la judecătorie să anunțe că renunță la cauză după un an de așteptare. Magistrații au fost de acord, cu obligația ca acesta să plătească toate cheltuielile de judecată.

”Ia act de renunţarea la judecarea cererii de chemare în judecată. Obligă reclamantul la plata către pârâta a sumei de 1487,5 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, care va fi depus la Judecătoria Constanța”, se arată în soluția cauzei, citat de wowbiz.ro. 

Surprize la Melbourne

„Mi-am dat seama că nu sunt aici, în turneu, sută la sută. Nici fizic, nici mental, nici cu jocul meu obișnuit. Nimic n-a mers, nu a fost OK. N-am reușit să gestionez presiunea, n-am izbutit să-mi găsesc ritmul obișnuit”, a spus Kenin, la finalul partidei, în timpul conferinței de presă.

„Kanepi va evolua în faza următoare cu Donna Vekic din Croația. România are două reprezentante în turul al treilea al Openului australian. Simona Halep, finalistă în 2018, o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova, în timp ce Sorana Cîrstea se va duela cu cehoaica Marketa Vondrousova”, arată digisport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI