Tatăl patronului stației GPL din Crevedia, reacție halucinantă legată de explozia care a îngrozit România: ”Este problema lor”

de: Stan Nicu
28 08. 2023

Tatăl patronului stației GPL din Crevedia, reacție halucinantă legată de explozia care a îngrozit România: ”Este problema lor”. Patronul stației GPL, care nu mai are autorizație de 3 ani, este Ionuț Durdulea, nimeni altul decât fiul primarului PSD din Caracal, Ion Durdulea. Edilul a avut și el câteva lucruri de spus despre explozia produsă.

Primarul din Caracal, reacție halucinantă după explozia de la firma fiului său. ”Acolo nu era depozit cum tot aud la televizor”

Întreaga țară este șocată de tragedia petrecută sâmbătă seară la Crevedia, unde o stație GPL a explodat, deși, în acte, aceasta nu mai funcționa de trei ani.

Patronul stației GPL este Ionuț Durdulea, nimeni altul decât primarul PSD din Caracal, Ion Durdulea. Acesta din urmă și-a exprimat și el părerea vizavi de tragedia întâmplată.

Locuitorii din zonă susțin că stația funcționa în continuare

Chiar dacă stația GPL care a explodat trebuia să fie închisă de trei ani, din cauza neregulilor cinstate de către autorități, locuitorii din zonă spun că aceasta funcționa în continuare, însă pe timp de noapte.

Întrebat despre victimele provocate de explozie, edilul din Caracal a avut o declarație șocantă. ”Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor”, a spus primarul Ion Durdulea, potrivit Wowbiz.

În ciuda exploziilor uriașe care au avut loc în stația GPL a fiului său din Crevedia, deflagrații văzute în direct de o țară întreagă, primarul Caracalului susține că locul deflagrației era doar o parcare, negând existența unui depozit GPL.

Exploziile, cauzate de altceva

”Acolo nu era depozit cum tot aud la televizor. Sunt aberații. Era locul în care mașinile se parcau. Mașinile trebuiau să plece dimineața la distribuție. Așa se face la orice firmă. Poate că totul a pornit de la o mașină care a sosit în curte, i s-o fi rupt vreo supapă, s-a umplut de fum și a fost incendiu. De aici, probabil, a izbucnit dezastrul”, a declarat Ion Durdulea.

În plus, primarul Caracalului a mai precizat că nu există cisterne îngropate, după cum se vehiculează  chiar de către cei care locuiesc în zonă. ”Sunt cisterne obișnuite, care merg pe stradă”, a spus Ion Durdulea.

Bărbatul care a murit în explozie făcuse mai multe sesizări

Primarul din Caracal contrazice astfel cele spuse de bărbatul care a decedat făcând infarct după ce și-a văzut soția arsă de vie din cauza exploziei de la firma fiului său.

Acesta din urmă ar fi făcut numeroase demersuri în ultimii doi ani la mai multe autorități, sesizând că în zonă miroase puternic a gaz, astfel că exista oricând pericolul izbucnirii unui incendiu major. Din nefericire nu se cunoaște unde a făcut bărbatul plângerile.