Tatăl Mădălinei Manole, la un pas de moarte! Prin ce trece în spital, infectat cu covid-19

Tatăl Mădălinei Manole, la un pas de moarte! Prin ce trece în spital, infectat cu covid-19
Starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole

Starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole se agravează pe zi ce trece. Din păcate, medicii nu-i dau șanse de îmbunătățire, iar familia este deja pregătită pentru cel mai rău scenariu. Prin ce clipe crunte trece în spital bărbatul regretatei cântărețe?

Starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole

Starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole se deteriorează zi de zi, după ce a fost infectat cu COVID-19. Ion Manole este la momentul actual internat la Terapie Internsivă în spitalul din Prahova. Din păcate, medicii nu vin cu vești prea bune, acesta zbătându-se între viață și moarte. Singurul copil care i-a mai rămas în viață a dezvăluit că așteaptă vestea cea neagră din moment în moment.

Ion a dezoltat o formă severă de coronavirus, mai cu seamă că se află și în categoria de risc. Tatăl regretatei artiste a fost intubat, iar starea lui s-a agravat brusc după ce a ajuns pe mâna specialiștilor.

Marian Manole este resemnat în momentul de față și susține că din oră în oră așteaptă telefonul care îi va da vestea tragică, acesta deja gândindu-se la înmormântare. Din păcate, fratele artistei este extrem de supărat din cauza faptului că părintele său nu va mai apuca să-și vadă nepotul. Problemele familiei nu s-au diminuat odată cu trecerea anilor, ba chiar situația dintre foștii cuscri și ei s-a răcit teribil, nepăstrând o linie a decenței nici când vine vorba despre singurul lucru care a mai rămas de la Mădălina – copilul.

Starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole se agravează pe zi ce trece
Starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole se agravează pe zi ce trece

„Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta”

Amintim că încă din capul locului, medicii ar fi vrut să-l transfere la spitalul din Focșani, dar familia s-a opus. Starea pacientului nu ar fi permis o astfel de deplasare, iar spitalul din Focșani nu ar fi atât de bine dotat precum cel din Ploiești.

„Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea. Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul”
Marian Manole

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI