Tatăl lui TJ Miles, după conflictul de la Survivor al fiului său: ‘E ok să primești cartonaș galben’

de: Anca Lupescu
01 02. 2022

Mihail Iordache, tatăl lui TJ Miles, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. El a vorbit despre parcursul fiului său la Survivor Romania 2022, spunând că a fost surprins de cartonașul galben pe care fiul lui l-a primit. El a discutat și despre posibilitatea ca TJ Miles să facă un cuplu cu una dintre fetele de la Faimoși. De altfel, Mihail Iordache a spus că îi place cum se descurcă fiul lui în competiție, însă a recunoscut că e normal ca fiecare să mai aibă și scăpări.

Ce spune tatăl lui TJ Miles despre Survivor 2022

„Sunt puțin emoționat de ceea ce am văzut aseară, m-a surpris, dar așa cum a zis Robert, a fost un cartonaș galben, e ok să îl primești câteodată, trebuie să ai grijă să nu îl iei încă o dată.

Eu am doar un tatuaj. Mie îmi place cum se descurcă TJ în emisiune, dar mi se pare că e subiectivă părerea. Nu vreau să fiu părtinitor, dar eu zic că se descurcă bine, e luptător, a câștigat puncte.

Noi în viață nu i-am dat sfaturi lui Miles, ci opțiuni. Nu i-am zis te sfătuiesc să faci asta. Mereu a avut două-trei opțiuni. Eu zic că ceea ce face, face bine.

Dacă ar fi să dau un sfat aș da tribului, nu lui personal. Nu vreau să înțelegeți că ce face e perfect, poate are și scăpări, dar ca să consolideze tribul, ar trebui toți să contribuie într-un fel diferit.

Mi se pare puțin imprompriu, ceea ce a făcut Miles când s-a bucurat cu echipa într-un anumit mod, să îi se impute că n-are cei 7 ani de acasă mi s-a părut ciudat. Așa e el, oamenii se bucură alții se duc și plâng”, a spus acesta în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Ce a spus despre cearta dintre Emil Rengle și TJ Miles

Tatăl lui TJ Miles a spus că cearta dintre Emil Rengle și TJ Miles a fost o chestiune minoră și spune că este normal ca fiecare concurent să aibă o doză de individualism.

„Cred că a fost o chestie minoră, va trece. E mai important ca ei să se sudeze ca echipă, decât să se arate cu degetul unul pe altul.

Nu îi va ajuta asta să câștige. E greu de spus dacă e individualist, mi se pare că toți sunt. CRBL nu e? Zmărăndescu nu e individualist?

I s-a reproșat că s-a bucurat singur la ștafeta cu Laura. Nu are cum să nu rămână, e prea dedicat și focusat. 

Toate discuțiile care sunt în afara traseului dezbină tribul, nu îl unește. Laura cred că a spus foarte bine să găsească lucrurile pozitive, ceea ce îi unește”, a continuat Mihai Iordache.

Bărbatul a mai spus și că TJ Miles este în măsură să cunoască fetele de la Survivor, însă nu crede că ar alege-o pe niciuna ca să formeze un cuplu mai departe.

„Eu ce știu este că Miles este singur și când ești single nu e nimic rău să mingle, să cunoști. Miles n-a avut ocazia să vorbească cu Elena.

Dacă ar trebui să aleagă până atunci, nu știu. Tonciu e măritată, nu? Nu-mi dau seama. Prefer să zic pas”, a spus el.