Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina fiicei sale. Ce spune despre iubitul artistei: „Noi suntem mai conservatori” EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
15 11. 2022

Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina fiicei sale. Ioan Diaconu se declară un bunic fericit. El a confirmat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, că celebra lui fiică, pe care o vedeți și în serialul „Clanul” (PRO TV), va deveni mamă: „Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”.

Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina fiicei sale

Tatăl lui Theo Rose își adoră fiica, iar vestea că ea va fi mămică l-a bucurat nespus.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a spus Ioan Diaconu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

El susține însă că încă nu cunoaște sexul copilului.

„Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă!”

Bărbatul îl cunoaște pe regizorul Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, și susține că i-a lăsat o impresie foarte bună.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, adaugă același Ioan Diaconu.

În vârstă de 62 de ani, Ioan Diaconu se mândrește cu faptul că a avut mereu o relație specială cu mezina familiei:

„Pe Theo am crescut eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea. Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață”.

„Am rugat-o să-și elibereze programul”

Ioan Diaconu e de părere că fiica sa a fost mereu o copilă ascultătoare. Tocmai de aceea și-a permis să-i dea un sfat mezinei.

„Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte. Acum, ce e cel mai important, e ca mama și copilul să fie sănătoși. Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi, ca să se poată odihni. Că la noi nu e ca la București!”, ne-a mai mărturisit fericitul bunic.

Ioan Diaconu este și antrenor de fotbal

Ioan Diaconu este directorul Centrului Cultural Izvoarele, din județul Prahova, iar în timpul liber adoră să antreneze copiii satului la fotbal.

„Mereu am iubit copiii și am fost înconjurat de dragostea lor. Ca atare, cel care are grijă, într-un fel, și de copiii noștri, ai comunei, să nu devină și bunic, era un pic cam ciudat, nu?!”, ne împărtășește el cu mult umor grijile de care acum a scăpat.

Citește și: Lia Bugnar, prima reacţie după ce s-a aflat că Theo Rose ar fi însărcinată cu Anghel Damian. „Prieteni pe viaţă”

Ioan Diaconu are trei copii, pe Raluca și Theo Rose și pe Radu Ioan. El e de părere că, de acum, odată ce primul pas a fost făcut, lista nepoților rămâne deschisă!