Tatăl lui Meghan Markle a suferit un AVC și a fost internat de urgență. Informații de ultimă oră

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un AVC și a fost internat de urgență. Informații de ultimă oră
Tatal lui Meghan Markle a facut un AVC

Clipe dificile pentru Meghan Markle. Tatăl ei în vârstă de 77 de ani a suferit un accident vascular cerebral și a fost dus de urgență la spital. Fiul său Thomas Jr, în vârstă de 55 de ani, a fost alături de el, iar aseară fiica sa Samantha, în vârstă de 57 de ani, s-a năpustit la patul lui, rugându-se pentru sănătatea sa.

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a suferit un AVC

Ducesa de Sussex trece prin momente cumplite, după ce a aflat că Thomas Markle, tatăl său, a suferit un atac vascular cerebral și a ajuns de urgență pe mâna medicilor. În prezent, Meghan Markle și Prințul Harry se află la Londra, unde sărbătoresc Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta.

Thomas Markle nu mai poate vorbi după ce accidentul vascular cerebral „major” l-a văzut dus de urgență la spital purtând o mască de oxigen.

Socrul Prințului Harry a fost dus la ambulanță cu ajutorul unui cărucior, scriu cei de la The Sun. Apoi, Thomas Markle a fost transportat cu feribotul peste granița mexicană, pentru a primi tratament în San Diego, California.

Accidentul vascular cerebral suferit a fost atât de grav încât bărbatul și-ar fi pierdut capacitatea de a vorbi. Bărbatul de 77 de ani a putut comunica doar scriind mesaje pe o bucată de hârtie, în urma incidentului petrecut luni, 24 mai.

Fratele vitreg al lui Meghan, Thomas Jr, în vârstă de 55 de ani, se afla cu tatăl lor când s-a îmbolnăvit în stațiunea mexicană Rosario, acolo unde locuiește.

Samantha, fiica lui Thomas Markle, a mărturisit că întreaga familie trece prin momente dificile și se roagă pentru însănătoșirea grabnică a tatălui său. Săptămâna trecută, frații lui Meghan Markle au trecut printr-o altă sperietură, acuzând alte probleme de sănătate.

Cum se simte acum Thomas Markle

Momentan, tatăl lui Meghan Markle se recuperează în spital, acolo unde se află sub observație medicală 24 de ore din 24.

„Tatăl meu se recuperează la spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. El are nevoie doar de pace și odihnă. Dumnezeule. Ne rugăm.”, a declarat Samanthe Markle, fiica bărbatului, pentru sursa citată.

Fostul director de iluminat de la Hollywood plănuia să călătorească în Marea Britanie pentru a fi la Londra pentru celebrarea jubileului de platină al Reginei, alături de Meghan Markle și Prințul Harry.

Reamintim că tatăl lui Meghan Markle a fost absent de la nunta fostei actrițe cu ducele de Sussex din mai 2018, după ce a susținut că a suferit un atac de cord.