Tatăl Andreei Bălan rupe tăcerea. De ce nu mai vorbește fiica sa cu Andreea Antonescu

de: Andrei Simion
21 10. 2024

Andreea Bălan a reușit din nou să impresioneze publicul, susținând un concert de neuitat la Sala Palatului, care a durat trei ore și a reunit mii de fani. Spectacolul, intitulat „Povestea sufletului meu”, a fost marcat de coregrafii spectaculoase, momente emoționante și piese cunoscute. Însă cel mai special moment al serii a fost împăcarea publică dintre Andreea și tatăl ei, Săndel Bălan, un gest așteptat de fanii artistei, după ani de tensiuni.

Relația tensionată dintre cei doi, marcată în trecut de conflicte și scandaluri, a fost lăsată deoparte atunci când Săndel Bălan a urcat pe scenă alături de fiica sa. Acest moment a fost considerat unul dintre cele mai emoționante ale serii, stârnind lacrimi și aplauze din partea publicului.

„Eu am cântat cu Andreea melodia Flori de tei, m-am simțit bine pe scenă, i-am spus fiicei mele că sunt tare mândru de ea”, a declarat Săndel Bălan.

Andreea Antonescu, marea absentă de la concertul Andreei Bălan

Cu toate acestea, unul dintre detaliile care nu au trecut neobservate de fanii trupei Andre a fost absența Andreei Antonescu, colega de scenă a Andreei Bălan în formația care le-a consacrat în anii 2000. Această lipsă a ridicat semne de întrebare, mai ales în contextul în care cele două au împărtășit numeroase momente pe scenă și în viața personală.

Conform tatălui Andreei Bălan, relația dintre cele două s-ar fi deteriorat în urma participării lor la show-ul America Express.

„Da, n-a fost pe scenă. S-au certat la America Express, au și vorbit despre acele neînțelegeri… Dar, sunt problemele lor, nu mă bag”, a explicat el pentru Click!.

Pentru acest concert, Andreea Bălan a ales să interpreteze piesele Lasă-mă, papa, la mare! și Moșule, ce tânăr ești! alături de două tinere artiste, selecționate în urma unui casting. Decizia de a evolua fără colega sa de la Andre a fost o surpriză pentru mulți, dar bine gândită de către artistă.

„Andre nu mai este”: O etapă încheiată

Andreea Bălan a oferit mai multe detalii despre relația actuală cu Andreea Antonescu, explicând că perioada America Express a fost un moment de rezoluție karmică pentru ambele:

„În America Express, mie, personal, mi s-au redeschis niște vechi traume… Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat… Andre nu mai este”.

Această declarație subliniază finalul unei ere pentru trupa Andre, fiecare dintre cele două artiste concentrându-se acum pe carierele lor individuale.

Concertul de la Sala Palatului a marcat astfel un nou început pentru Andreea Bălan, atât pe plan personal, cât și profesional, consolidându-și relația cu tatăl său și continuând să inspire fanii.