Tatăl lui Jador l-a dat de gol pe artist. Ce i-ar fi făcut Georgiana, de fapt EXCLUSIV

Tatăl lui Jador l-a dat de gol pe artist. Ce i-ar fi făcut Georgiana, de fapt EXCLUSIV
Romeo Dumitrache: ”Jador e tânăr, e în floarea vârstei, are toată viaţa înainte”

Jador, celebrul manelist, a fost recent eliminat de la ”Survivor România”. Nici nu a revenit bine în țară că ar fi trebuit să plece într-o nouă aventură. Artistul a povestit că era cât pe-aci să ajungă la ”Asia Express”. Dar până atunci, Romeo Dumitrache, tatăl celebrului Remus Ionuţ, alias Jador, a fost surprins la aflarea veștii că băiatul lui s-a despărțit de Georgiana. Părintele artistului susține că următoarea iubită trebuie să fie cu mult mai înțelegătoare.

Jador s-a despărțit de marea iubire, Georgiana

După eliminarea sa de la ”Survivor România”, se pare că lucrurile au luat o întorsătură nedorită pentru Jador. Conform celor relatate de tatăl acestuia, ruptura s-ar fi întâmplat înainte de Sărbătorile Pascale.

După aflarea veștii că Jador s-a despărțit de Georgiana, femeia pe are o adora, tatăl acestuia, Romeo Dumitrache a vorbit despre despărțirea fiului său de Georgiana, redacției Impact.ro:

“De Paşti, da, e adevărat, nu au venit împreună la noi. Dar nouă ne-a spus că Georgiana era la muncă, fiindcă ea lucrează în presă, deci la foc continuu. Pe de altă parte, ştiţi cum stă treaba cu tinerii, nu?

Iubire mare, pasiuni înflăcărate. Şi, dacă mai adăugăm şi un strop de gelozie, gata povestea tristă!”, a mai spus Romeo Dumitrache.

Tatăl lui Jador a mai dezvăluit că fiul lui nu primeşte de la nimeni sfaturi legate de viaţa amoroasă:

“Oricât mi-aş dori acest lucru, deşi vă spun sincer că nu e cazul întotdeauna, Jador e mult prea stăpân pe viaţa sa pentru a mai primi sfaturi pe teme de iubire.

Nu ne-am amestecat niciodată, nu cred că o vom face nici acum. El ştie cel mai bine ce are de făcut pe partea asta, fiindcă e vorba în cele din urmă despre viaţa lui!”.

”Jador e tânăr, e în floarea vârstei, are toată viaţa înainte”

Romeo Dumitrache mai susţine că fiul său a devenit o partidă atractivă pentru fete:

“Jador şi-a făcut un nume, aşa cum a ştiut el mai bine. Ca atare, mă aştept să primească ocheade, semnale sau tot felul de propuneri din toate părţile. E tânăr, e în floarea vârstei, are toată viaţa înainte.

Ca atare, sunt sigur că va fi atent la ce va culege de azi înainte. Sunt sigur că se va uita şi în stânga, şi în dreapta, că-şi va arunca ochii şi peste gardul vecinului, cum se mai spune la noi, în popor”.

Bărbatul are şi un sfat de aur pentru cea care dorește să lupte pentru inima lui Jador:

“După mine, cea care va reuşi să-i cucerească definitiv inima va trebui să aibă răbdare. Da, răbdare, fiindcă Jador va bate la multe porţi, va stârni multă pasiune. E băiatul meu şi îl cunosc bine. Cea care va dori să fie la dreapta sa va trebui să ştie să-i ofere şi puţină libertate.

Dacă îl va îngrădi, îl va pierde. Va trebui să-i ofere ceva spaţiu, poate chiar mai mult ca de obicei! Aşa simt! Jador îşi iubeşte foarte mult jobul său, muzica. Dar asta implică şi notorietate. Şi, uneori, vine la pachet şi cu derapaje!”, ne-a mai declarat, pentru impact.ro, Romeo Dumitrache.

Artistul cât pe-aci la ”Asia Express”

Anul trecut, a povestit tânărul artist la ”Xtra Night Show”, ar fi participat la casting-ul pentru noul sezon ”Asia Express”, care va începe în Turcia. Numai că, după primele probe trecute cu brio, Jador a renunțat din cauza unor probleme de sănătate.

”Vreau să mă duc la Asia Express, ar fi trebuit să merg chiar anul ăsta probabil. Ar fi trebuit să mă duc la Asia Express că am dat castigul de acum doi ani.

Am fost, m-au cunoscut oamenii, le-a plăcut foarte mult de mine. Ar fi trebuit să vin, dar am plecat la Survivor România’, i-a mărturisit Jador lui Dan Capatos la Xtra Night Show, emisiunea de pe Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI