Țara în care tot mai mulți copii se nasc cu șase degete: cum explică medicii această situație

Autor: Redacția - 08:11, 20 iun. 2019

Tot mai mulți copii se nasc cu anomalii, iar medicii își găsesc cu greu explicații pentru această situație. La naștere, părinții observă că unii copii se nasc cu șase degete și fără sprâncene.

În Coreea de Nord, s-au înmulțit cazurile de nașteri cu anomalii. Copiii se nasc cu șase degete la o mână, nu au sprâncene  și suferă de nanism, susțin surse din interiorul țării comuniste.

Regimul de la Phenian încearcă să țină sub preș aceste informații. Dar ele au depășit granițele, iar specialiștii susțin că situația este gravă. Bebelușii care s-au născut în ultima perioadă prezintă defecte genetice extrem de grave și n-ar fi exclus ca pe parcursul vieții să sufere de boli mai grave.

Copiii se nasc cu sase degete si fara sprancene

Care e motivul pentru care tot mai mulți copii se nasc cu anomalii

Specialiștii susțin că principala cauză pentru situația din Coreea de Nord ar fi testele nucleare efectuate de Phenian în ultima perioadă. Kim Jong-Un a promis, după întâlnirile cu Donald Trump, că va renunța la programul nuclear.

În realitate, spun experții, denuclearizarea e doar o promisiune neonorată și nimic mai mult. Potrivit unor surse, cele mai multe nașteri cu anomalii au fost întâlnite în regiunea Bungang, situată în apropierea complexului nuclear de la Yongbyon.

Există multe cazuri în care bebelușii născuți acolo au șase degete la o mână, suferă de nanism și nu au sprâncene. De vină ar fi testele nucleare realizate în zonă. De altfel, speranța de viață a oamenilor ar fi scăzut considerabil, până la 50 de ani.

Mulți dintre cetățeni din Bungang rămân fără păr și dinți încă de tineri.

În complexul nord-coreean în care s-ar face teste nucleare, cele mai periculoase activități le au deținuții politici. Aceștia, de altfel, supraviețuiesc foarte puțin, tocmai din cauza nivelului ridicat de radiații.

De cealaltă parte, însă, inginerii și cercetătorii care lucrează în centrală sunt răsplătiți de regimul de la Phenian. Primesc des cadouri, dar și suplimente pentru creșterea performanțelor sexuale.