Tânăr teolog din Buzău, mort la Muntele Athos. Cu cine vorbea la telefon înainte de producerea tragediei

Tânăr teolog din Buzău, mort la Muntele Athos. Cu cine vorbea la telefon înainte de producerea tragediei
Tragedie pe Muntele Athos

Tânăr teolog din Buzău, mort la Muntele Athos. Bărbatul a murit într-un groaznic accident de circulație, produs pe un drum din celebrul loc de pelerinaj. Cu cine vorbea la telefon înainte de producerea tragediei, vedeți în rândurile de mai jos.

Tânăr din Buzău, mort pe Muntele Athos. În momentul tragediei vorbea cu mama lui la telefon

Un tânâr teolog buzoian a murit într-un cumplit accident de circulație produs, zilele trecute, pe un drum de la Sfântul Munte Athos. Doborâți de durere, membrii familiei și toți cei care l-au cunoscut pe Teodor încearcă acum să înțeleagă cum a fost posibilă o asemenea tragedie.

Conform foștilor colegi și profesori, Teodor era un tânăr remarcabil, cu rezultate deosebite atât la Seminarul Teologic Buzău, cât și la Facultatea de Teologie din București și pe care o absolvise în anul 2017. După, tânărul se înscrisese la cursurile de master, pe care le finalizase în urmă cu trei ani.

Teodor iubea Muntele Athos

Teodor se afla pe Sfântul Munte Athos, locul său de suflet, în care se simțea mai aproape de Dumnezeu. Împlinise 28 de ani și avea toată viața înainte, iar colegii și foștii profesori îi prevedeau un viitor strălucit.

„Era un tânăr remarcabil, cu rezultate excepționale la învățătură atât în seminar, cât și în facultate. Îmi amintesc și acum că eu eram anul întâi de seminar, iar el era în an terminal și predica foarte frumos. Suntem împietriți de durere și nu putem decât să ne rugăm ca Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și lumină”, a spus Bogdan, un fost coleg de școală, potrivit reporterbuzoian.ro.

Cunoscuții, șocați de tragedie

Cu inimile frânte de durere sunt și foștii profesori de la Școala Gimnazială „Sfântul Apostol Andrei” din Buzău, acolo unde tânărul teolog mort în groaznicul accident a urmat cursurile școlii primare și generale. Constantin Stan, un profesor cu suflet mare de la școala amintită, a postat pe pagina socială un mesaj de adio pentru fostul său elev. De altfel, toți cei care l-au cunoscut pe tânăr sunt șocați de moartea sa tragică.

„Of, of, Răzvane ce drum ți ai ales. Veghează ți părintii de acolo de sus si da le putere. Dumnezeu și Maica Domnului sa te primeasca in Împărăția lor, suflet de Înger. Odihnește te în pace!”, a scris profesorul Constantin Stan.

Nu se știe cum s-a produs accidentul

Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt încă incerte. Se pare că Teodor se afla într-o mașină care a fost implicată într-un accident rutier grav pe o șosea din Muntele Athos, iar cunoscuții spun că tânărul chiar vorbea la telefon cu mama sa la momentul producerii tragediei.