Tânăr mort, la Predeal, după ce a furat cu un prieten un snowmobil. Ce se întâmplă cu celălalt adolescent

Tânăr mort, la Predeal, după ce a furat cu un prieten un snowmobil. Ce se întâmplă cu celălalt adolescent

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 spre 26 ianuarie 2020, pe pârtia de la Predeal a avut loc un accident soldat cu decesul unuia dintre participanți.

Tânăr mort, la Predeal, după ce a furat cu un prieten un snowmobil

Conform primelor informații, se pare că a fost vorba de doi tineri, teribiliști, care ar fi furat unul, sau mai multe, echipamente de schii, mai exact două snowmobile, aventurându-se pe pârtia din Predeal. Cei doi tineri, amândoi sunt în vârstă de 17 ani. Cei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov spun că unul dintre tineri de 17 ani, din Bucureşti, a murit într-un accident pe pârtia de schi la Predeal, după ce sâmbătă noaptea, împreună cu un prieten, a furat un snowmobil.

„În timp ce se deplasau cu acesta, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a rupt o plasă de protecţie a pârtiei şi a lovit un chioşc amplasat la baza acesteia. Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind declarat decesul acestuia”, a informat, duminică, IPJ Braşov.

Ce se întâmplă cu celălalt adolescent

Aceleași surse au confirmat faptul că, cel de-al doilea tânăr, tot de 17 ani,  a ajuns la spital, unde a fost supus unor investigaţii medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, vătămare corporală şi ucidere din culpă, a menţionat sursa citată. Tânărul, care a scăpat din acest accident, riscă acum câțiva ani după gratii, după teribilismul de pe pârtia din Predeal, mai ales datorită faptului că există a doua victimă, din păcate decedată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI