Talentul Gabrielei Firea pe care puțină lume îl cunoaște. Ce secrete ascunde primarul Capitalei

Talentul Gabrielei Firea pe care puțină lume îl cunoaște. Primarul Capitalei a scos o melodie. Nimeni nu se aștepta să aibă o asemenea voce

Majoritatea cetățenilor o cunosc pe Gabriela Firea în calitate de Primar General al Capitalei și realizatoare TV, însă puțină lume știe ce talente mai ascunde aceasta. Printre alte funcții, Gabriela Firea a fost și consiler al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, premier la acea vreme, dar și cântăreață și scriitoare în timpul liber.

Ce facultate a absolvit Gabriela Firea

Gabriela Firea este originară din Bacău, fiind una dintre cei patru copii ai familiei Vrânceanu. Provine dintr-o familie modestă, dar ambițioasă. Mama, Veronica, era vânzătoare și tatăl muncitor necalificat, pe șantier. Ea are două surori, Nela și Angelica, și un frate, Ionel, potrivit Wikipedia.org.

La Bacău, Gabriela Firea și-a urmat studiile până la absolvirea liceului. Ulterior aceasta a venit în București, unde a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București. Ulterior, Primarul General al Capitalei a dorit să urmeze un doctorat în cadrul Academiei de Studii Economic, pe care însă nu l-a finalizat din cauza puținului timp liber care îi rămânea după activitățile desfășurate în cadrul Primăriei.

Sursă poză: Inquam Photos/ Alexandru Busca

Gabriela Firea a intrat în vizorul oamenilor și al presei, în special după ce a devenit primar al Capitalei, moment în care orice persoană, până atunci ignorată, ajunge în centrul atenției.

Puțină lume își mai amintește că actualul Primar General al Capitalei a lansat în urmă cu zece ani un album de melodii, cea mai apreciată fiind „Doi Voinici din valea mare”. Alături de prietena ei, Simona Gherghe, Gabriela Firea lansa albumul de muzică populară „Trandafiri de la Moldova” (Colinde Și Muzică Tradițională Moldovenească). La acea vreme, toate piesele au fost apreciate întrucât ambele prietene au o voce frumoasă, scrie Antena 3.

Gabriela Firea este autoarea mai multor cărți

Un alt aspect pe care puțină lume îl știe este că Gabriela Firea este și membru al Uniunii Scriitorilor, din anul 2002. Aceasta a primit premiul pentru debut din partea Asociației Scriitorilor din București în anul 2001, pentru volumul de versuri „O altă lume”. Printre titlurile cărților pe care le-a mai scris, se numără și romanul „Trei motive”, cartea pentru copii „Țara sucită și-nvârtită”, volumul de eseuri economice „Economia de cuvinte” și volumul de eseuri social-economice „Jurnalul unui observator”, potrivit antena3.ro. Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele și au împreună doi băieți.

Ascultă una dintre melodiile pe care Gabriela Firea le-a cântat împreună cu Simona Gherghe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI