Syda va deveni tătic! Soția lui Bogdan Ionescu este însărcinată. Ce sex are copilul

de: Anca Lupescu
14 08. 2021

Bogdan Ionescu este în culmea fericirii după ce a primit vestea că va avea un copil cu  actuala lui soție. Deja tătic pentru cei doi micuți pe care îi are cu Elena Băsescu, Syda se pregătește să își întâmpine cel de-al treilea copil.

Syda va deveni tătic! Soția lui Bogdan Ionescu este însărcinată

Syda și-a refăcut viața după divorțul de Elena Băsescu. El s-a căsătorit cu Sheila, iar acum așteaptă venirea pe lume a primului lor copil.

Cei doi au anunțat că va fi fetiță. Soția lui Bogdan Ionescu este însărcinată în patru luni, astfel că Sofia Anais și Traian Jr. urmează să aibă o surioară.

Sheila și Bogdan Ionescu s-au căsătorit la finalul lunii septembrie 2020. Cei doi au făcut o petrecere în Turcia, la unul dintre cele mai exclusiviste și scumpe palate din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski, unde prețul pentru o noapte este de 3.500 de euro.

Cei doi urmează să aibă o fetiță, fiind mai mult decât încântați. Bogdan Ionescu deja se pricepe de minune la îngrijirea celor mici, iar asta pentru că și-a făcut antrenamentul cu Sofia și Traian Junior.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în 2016. Cu toate astea, cei doi au păstrat o relație civilizată și apropiată. Syda și-a lăudat actuala soție, spunând că se poartă de minune cu cei doi copii ai partenerului său, chiar dacă nu este mama lor, tânăra le citește povești și se joacă cu el.

Fiind la jumătatea sarcinii, Sheila a trecut cu bine peste perioada grețurilor, iar acum așteaptă nerăbdătoare să își strângă fetița la piept.

Bogdan și Eba se înțeleg de minune, chiar dacă au divorțat

Sheila Giafer este soția lui Bogdan Ionescu. Ea este de origine turcă și are o experiență de peste 15 ani în imobiliare.

Sheila este fosta directoare de marketing și comunicare a companiei de imobiliare The Advisers/Knight Frank, fiind numită în 2012 director comercial al proiectului de birouri Green Gate din Capitală.

Bogdan Ionescu își face în continuare datoria de tată, chiar dacă s-a despărțit de Elena Băsescu. Cei doi o relație foarte bună în continuare.

Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. 

Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora,

perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu doi ani.