Syda s-a căsătorit cu iubita lui. Cum s-au pregătit Bogdan Ionescu și Sheila de căsătorie

de: Dumitrache Diana
30 09. 2020

Syda s-a căsătorit cu iubita lui, Sheila, iar emoţiile au fost vizibile pentru fostul soţ al Elenei Băsescu. Iată cum s-au pregătit cei doi pentru ziua marelui “DA!”

Syda (Bogdan Ionescu) şi iubita sa s-au căsătorit civil

În urmă cu patru ani, ziarele de scandal din România scriau despre divorţul dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, motivul despărţirii fiind infidelitatea celor doi. Iată că Syda şi-a refăcut viaţa alături de Oana sau Sheila, aşa cum îi zic prietenii. De curând, cei doi au spus “DA!” în faţa ofiţerului stării civile, iar emoţiile au fost uriaşe. Conform celor de la Spynews.ro, evenimentul a fost unul restrâns, la petrecere luând parte numai membrii familiei şi prieteni foarte apropiaţi.

Mireasa a ales să poarte în această zi atât de importantă o rochie simplă, de lungime medie, şi o pereche de pantofi albaştri care se potriveau de minune cu ţinuta. Desigur, cei doi au zâmbit fericiţi la poze.

Petrecerea se va ţine pe 3 octombrie, în Turcia, într-un loc ales cu mare grijă de cei doi proaspăt căsătoriţi, semn că banii nu sunt o problemă în ceea ce îi priveşte. Mai exact, nunta va avea loc în Istanbul, la superbul palat Cirigan Palace Kempinski. Un apartament de lux are aici prețul de 3.500 de euro/noapte. Syda și noua sa soţie au ținut ca meniul să fie cât mai diversificat, atât cu preparate turcești, cât și românești.

Despărţirea de Elena Băsescu, una dureroasă?!

Deşi divorţul dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a fost unul răsunător, cei doi fac tot posibilul să aibă o relaţie decentă pentru cei doi copii:  Traian Jr și Sofia.

“Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a declarat bărbatul.