29 feb. 2020 | 11:54

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 29 februarie

Știri generale
Survivor România Live Stream Online pe Kanal D - Ediția de sâmbătă, 29 februarie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de sâmbătă 29 februarie.

Războinicii și Faimoșii luptă cu toate armele într-un nou joc de imunitate! Tensiunile ating cote maxime în echipa albastră! „Nu mai e susținerea aia de la început!” Urmăriți o ediție incendiară, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 29 februarie

Fanii celebrului show Survivor România au decis ca războinica Lola Crudu să își continue Aventura competițională, pe tarâm dominican, în detrimentul coechipierului ei, Remus Laurențiu Mihai.

Războinicul a avut, poate, cea mai tristă zi de naștere, dorindu-și ca la 42 de ani cadoul să fie continuarea competiției Survivor. Nonconflictual, echilibrat și un pion important în tabăra albastră, Remus a fost nominalizat de colegii săi pentru a părăsi competiția.

Remus și-a luat rămas bun de la coechipieri

Argumentul invocat de coechipieri în alegerea făcută a fost strategia Faimoșilor care, de cele mai multe ori, îl alegeau pe veteranul războinicilor pentru confruntările pe traseu, considerându-l mai lent. Cuvintele de rămas bun ale războinicului Remus au fost pline de talc pentru mai tinerii săi colegi.

„Survivor România este un joc individual care se practică în echipă. Legat de joc, dar și în campus, am putut să ofer, la maximum, totul. Survivor este un joc cu eliminare și, inevitabil, majoritatea vom trece prin acest moment. M-am pregătit pentru aceste clipe, mi-am pus în rucsac o scoică și o nucă de cocos. Această banderolă albastră, pe care nu am vrut să o înnoiesc, a însemnat mult pentru mine. Înseamnă mai mult decât teatru, înseamnă mai mult decât sa fii individualist”, au fost cuvintele războinicului.

Remus de la Survivor România.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 29 februarie.

Raul s-a accidentat

Echipa roșie rămâne fără un pion important în competiția Survivor România. Raul Cormos este concurentul care a părăsit echipa roșie în urma unei accidentări care nu îi mai permite să performeze pe traseele din Republica Dominicană. Cu lacrimi în ochi, tânărul antrenor de fitness și-a luat rămas bun de la echipa sa.

Cred că este pentru prima dată, în această competiție, când am foarte mari emoții. Am câteva fisuri în interiorul genunchiului și nu mai pot continua această competiție. Survivor România a însemnat experiența vieții mele, cu siguranță este ceva unic. Scopul meu competițional a fost sa ajung mult mai departe, dar sănătatea este pe primul loc și, din păcate, de ce îți este frică, nu scapi. Ăsta a fost gândul cu care am plecat de acasă, să nu mă accidentez. (…) Sper să rămâneți cel puțin la fel de uniți, să rămâneți voi, modești, motivați, să câștigați și să ne revedem acasă sănătoși”, au fost cuvintele de îmbărbătare adresate de Raul Cormos, colegilor săi, înainte de plecarea din Republica Dominicană.

 Primele declarații ale lui Raul la întoarcerea în România

Raul a ajuns în România, după ce a fost nevoit să părăsească competiția din motive medicale.

”Primul gând, nu știu… m-a copleșit o emoție de tristețe în primul rând pentru ca îmi doream foarte mult să ajung cât mai departe, de ce nu, să câștig competiția asta. Când am aflat că nu mai pot din din cauza unei accidentări, pur și simplu s-a doborât așa, mi-a căzut lumea în cap. Tot drumul spre casă, sincer, m-am gândit la lumea care mă așteaptă aici, la toți oamenii, unde o să mă scoată să mănânc și bineînțeles la fani, că am văzut că e destul de multă lume care mă apreciază și le mulțumesc foarte, foarte mult”, a spus Raul.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro