Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 7 aprilie

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de marți 7 aprilie.

Survivor România este un show de intensitate intensă, cu povești extraordinare de viață, în care concurenții nu numai că trec prin situații limită, dar își și testează capacitățile fizice și psihice și puterea de a gestiona situațiile limită. Emisiunea este difuzată 4 zile consecitiv, de sâmbătă până marți, la Kanal D, de la ora 20:00.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de marți 7 aprilie

Echipa Războinicilor a câștigat în fața Faimoșilor, scorul fiind de 7 la 3, în ediția de sâmbătă. Războinicii au câștigat un nou joc de imunitate, Fapt care a dus în final la nominalizarea lui Sonny.

După consiliul de imunitate, a început un nou conflict în tabăra Faimoșilor. Sonny a adus mai multe acuzații la adresa lui Emy, cum că aceasta ar fi jucat prost, acest lucru ducând la eliminarea acestuia. Din cauza orgoliilor celor doi, ei se află într-un conflict mai vechi.

Tot Faimoșii au fost nevoiți să elimine și duminică

Elena Ionescu a fost nominalizată alături de Sony Flame pentru eliminarea din competiția Survivor România, în ediția de duminică. Vestea eliminării a emoționat-o până la lacrimi. Atât ea cât și Sonny erau dezamăgiți la aflarea veștii că au fost nominalizați că publicul va alege între ei doi, care sunt prieteni.

„Publicul vede mai bine”, a spus Elena Ionescu. „Eu știu ce am vrut de la început pentru această echipă”, a mai spus ea.

„Ar fi poate cam devreme să părăsesc competiția acum, dar nu vreau să se interpreteze, mai ales că sunt la nominalizare cu Elena”, a spus Sonny.

Elena Ionescu și Sonny.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de marți 7 aprilie.

Ghiță face acuzații grave la adresa Elenei Ionescu și a lui Sonny

Ghiță acuză faptul că, încă de la începutul competiției Elena Ionescu și Sonny petrec foarte mult timp împreună, chiar și atunci când sunt sub pătură. Aceștia au răbufnit când au auzit acuzațiile, mai ales că Sonny este căsătprit și are și un copil.

„Elena și Sonny sunt tot timpul împreună, și sub pătură”, a susținut Ghiță.

Scandal printre Faimoși înainte de consiliul de eliminare

Mai mulți membri ai echipei Faimoșilor au fost implicați într-un scandal care a luat amploare înainte de consiliul de eliminare. Tensiunile dintre Ghiță și Elena, deja foarte cunoscute au ajuns deja la injurii, într-un acces de furie al lui Ghită.

„Ai prins puțină lumină că ai cântat în trupa Mandinga și gata, ești cineva”, a acuzat-o Ghiță pe Elena Ionescu.

Emy. care s-a apropiat mai mult de Elena în ultima perioadă, a încercat să îi ia apărarea, deși pe Ghiță parea să îl fi deranjat acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI