Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 17 februarie

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 17 februarie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 17 februarie

Războinicii au decis – concurenta nominalizată spre eliminare! Războinica nu mai vrea sa facă parte din echipa albastră! Claudia este nominalizată spre eliminare! Aceasta și-a exprimat dorința de a pleca acasă.

Claudia Rostas
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de luni 17 februarie.

Înainte de a da startul jocului de sâmbătă , Dan Cruceru a făcut un anunț important concurenților. Prezentatorul emisiunii a menționat faptul că de săptămâna aceasta se vor disputa câte două jocuri de imunitate.

Regulile jocului se schimbă

Dan Cruceru a adăugat că jocul va avea o miza dublă: imunitatea și provizii. Astfel, echipa câștigătoare va primi tot, iar echipa pierzătoare, va merge la consiliu și își va nominaliza doar prin vot un coleg care va merge în fața publicului.

La următorul joc de imunitate va fi nominalizat încă un om, tot prin vot, care va merge în fața publicului. O ultimă veste a fost aceea că nu va mai exista joc de imunitate individuală.

Claudia propusă spre eliminare

După o discuție de grup, Războinicii au luat decizia de a-i da ascultare Claudiei, care le-a propus să o nominalizeze toți pe ea, întrucât își dorește să meargă acasă.

Astfel, în cadrul consiliului, Războinicii au votat-o pe Claudia spre eliminare, așa cum au stabilit înainte, iar Claudia l-a votat pe Cristian.

Veste extrem de tristă pentru echipa Războiniclor, înainte de momentul nominalizărilor!

Una dintre concurente părăsește competiția „Survivor România”, din motive medicale! Iată cum au reacționat colegii săi! După înfrângerea dureroasă suferită în cel mai recent joc, Războinicii au mai primit o veste tristă, Alexandra părăsește competiția din motive medicale.

În cadrul consiliului, Dan Cruceru a adus o veste tristă pentru Războinici, despre Alexandra, care va părăsi competiția „Survivor România”, din motive medicale.

Surpriză la „Survivor România”, Faimoșii au câștigat pentru prima dată jocul de imunitate!

„Unul pentru toți și toti pentru unul!” Iată cum au reacționat Războinicii după înfrângerea dureroasă! Faimoșii au câștigat primul joc de imunitate și au jubilat la gândul că nimeni din echipa lor nu va pleca acasă. Lacrimi de fericire în echipa Faimoșilor, după ce au reușit să câștige primul joc de imunitate.

După patru înfrângeri dureroase, Faimoșii au câștigat atât imunitatea cât și proviziile puse în joc astăzi, spre marea lor bucurie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI