Surpriză uriașă pentru Andra! Ce a pățit artista în culisele celui mai recent concert: “Sunt copleșită”

Surpriză uriașă pentru Andra

Surpriză uriașă pentru Andra din partea unui fan. Ce a pățit artista în culisele celui mai recent concert? Cântăreața s-a declarat copleșită.

Surpriză pentru Andra! Ce a pățit artista în culisele celui mai recent concert?

Alexandra Irina Măruță, cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este vedetă de televiziune și una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică pop și R&B din România. Artista a demonstrat că vocea ei versatilă poate aborda orice gen muzical, remarcându-se și cu piese din folclorul național. Ea și-a început cariera muzicală de la vârsta de 7 ani și a călcat prima dată pe scenă la concursul muzical difuzat de TVR, ”Tip Top Minitop”, unde a interpretat piesa lui Whitney Houston, ”I Will Always Love You”.

Până în prezent, Andra a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară, cât și în străinătate. De altfel, despre rezonanța muzicii sale în străinătate este vorba și acum. Andra a susținut, duminică seară, un concert, în Craiova. Mare i-a fost surpriza atunci când, după terminarea show-ului, aplauzele au venit și din culise, unde o aștepta o fană, venită tocmai din Brazilia.

”Sunt copleșită de pasiunea și dedicarea ei”

Tânăra a zburat 16 ore pentru a-și vedea artistul preferat, iar bucuria a fost mare atunci când Andra a îmbrățișat-o în culise. Bucurie a fost și pe cealaltă parte, căci interpreta a fost impresionată de gestul fetei, astfel că a postat un filmuleț și un mesaj în mediul online, în care și-a arătat recunoștința față de tânăra venită tocmai din Brazilia, dar și față de restul admiratorilor ei.

„Când muzica mea trece bariere de limba si trece oceane… peste granite… Ce pot sa mai spun? In Brazilia am o fană care, desi vorbește portugheza, fredoneaza in română! ❤️ A zburat 16 ore ca să ajungă la concertul meu, „Traditional” din Craiova! Sunt copleșită de pasiunea si dedicarea ei. Vă iubesc si abia aștept sa ne intalnim in turneu Traditional!”, a scris Andra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI