Surpriză uriașă de 1 iunie, pentru șoferi cu mașini pe benzină și motorină. Unde este cea mai ieftină benzină din România

Unde este cea mai ieftină benzină din România, pe 1 iunie

1 iunie a venit cu surprize nu doar pentru copii, ci și pentru șoferi! Prețul benzinii a scăzut la aproape toate benzinpriile din țară, dar cel mai mic preț îl găsim la benzinăriile Petrom și Lukoil, unde litrul de benzină se vinde cu 4,22 lei. Motorina se vinde însă la Petrom cu 4,48 de lei, iar la Lukoil aceasta costă 4,42 de lei.

Unde este cea mai ieftină benzină din România, pe 1 iunie

La benzinăriile Mol, diferența este una foarte mică. Benzina se vinde cu 4,27 de lei litrul, iar motorina costă 4,53 de lei. La benzinăriile Rompetrol, litrul de benzină se vinde cu 4,28 de lei, iar motorina cu 4,54 de lei. La OMV, benzina se vinde cu 4,31 de lei litrul, iar motorina cu 4,54 de lei.

Prețurile din fiecare stație peco din rețelele Gazprom, Lukoil, Mol, OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, MaximCoLtd, Metropoli, Ozana, PartenerSocar, RoOscar, SpielmannOil, VhExtraOil sunt actualizate la diferite momente din zi, în fiecare zi; pentru benzinăriile Lukoil, Rompetrol, Mol si Gazprom nu există momentan posibilitatea de a obține aceste prețuri actualizate zilnic.

Unde este cea mai ieftină benzină din România, pe 1 iunie
Unde este cea mai ieftină benzină din România, pe 1 iunie

Cea mai ieftină benzină se găsește la Petrom

Peco Online este site-ul prin care poți verifica rapid prețul actualizat al benzinei, motorinei sau GPL-ului din fiecare stație Gazprom, Lukoil, Mol, OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, MaximCoLtd, Metropoli, Ozana, PartenerSocar, RoOscar, SpielmannOil, VhExtraOil din România. De asemenea, poți căuta cel mai bun preț din jurul tău, din oricare localitate din țară sau de pe orice rută/traseu.

Gasește locația tuturor stațiilor Gazprom, Lukoil, Mol, OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, MaximCoLtd, Metropoli, Ozana, PartenerSocar, RoOscar, SpielmannOil, VhExtraOil, AS24, Carbogaz, Eldomir, Eurogenetic, Flaga, FloreaOil, OscarFaraPret, PartenerRompetrol, RBCGas, RompetrolExpres, RompetrolGas, TSV și obține indicații de navigare către stația selectatî.

• Evolutia pretului la benzina si motorina in ultimele luni

• Lista actualizata zilnic cu cele mai mici preturi la benzina, motorina si GPL din principalele orase din tara

• Promotiile curente din benzinarii

Preturile returnate de catre aplicatie pot cateodata diferi de cele afisate la pompa din cauza intarzierii cu care aceste preturi sunt procesate si actualizate de catre serverul principal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI