Surpriza pe care i-o pregătește PSD lui Orban după ce se ridică starea de urgență

Surpriza pe care i-o pregătește PSD lui Orban după ce se ridică starea de urgență. Sursa foto: antena3.ro

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, ameninţă Guvernul Orban cu o moţiune de cenzură. Astfel, guvernul Orban ar putea pleca la fel de repede după cum a şi fost învestit.

Surpriza pe care i-o pregătește PSD lui Orban după ce se ridică starea de urgență

Marcel Ciolacu a ameninţat guvernul Orban cu o moţiune de cenzură. Astfel, la scurt timp după învestire, guvernul Orban ar putea fi îndepărtat de la conducerea ţării.

Liderul PSD a spus că moţiunea de cenzură ar putea fi depusă după încetarea stării de urgenţă din România, potrivit declaraţiilor făcute în emisiunea Marius Tucă Show.

Atât timp cât este stare de urgenţă şi este încă un pericol această pandemie asupara vieţilor românilor nu vom depune moţiune. Dacă se continuă în acelaşi ritm de greşeli şi această abordare total pompieristică şi fără nicio viziune de viitor, cred că se impune şi e o necesitate„, a declarat Marcel Ciolacu.

Surpriza pe care i-o pregătește PSD lui Orban după ce se ridică starea de urgență
Surpriza pe care i-o pregătește PSD lui Orban după ce se ridică starea de urgență. Sursa foto: sputnik.md

Guvernul condus de Ludovic Orban a fost învestit pe data de 14 martie, ajutat de voturile tuturor partidelor politice, în contextul crizei sanitare în care se află România.

Pe de altă parte, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, solicită conducerii PSD să fie responsabilă în contextul în care se află ţara noastră.

Este cinic să vrei să dai jos un guvern implicat total în lupta cu epidemia de coronavirus. Anunţul liderilor PSD este ilogic, cu doar câteva ore înainte, acelaşi lider al PSD, Marcel Ciolacu, propunea un moratoriu privind o mai bună colaborare între Guvern şi Parlament.

Reacţia nervoasă a PSD ne arată că atacarea la CCR a legilor populiste propuse de trio-ul toxic Ciolacu – Ponta – Tăriceanu loveşte în grupurile de interese care au stat în spatele amendării acestor proiecte de lege. Solicităm liderilor PSD să dea dovadă de responsabilitate faţă de ţară, mai ales că sunt responsabili pentru lipsa spitalelor regionale şi de părăsirea guvernării cu stocuri zero la medicamente şi materiale sanitare”, a spus Florin Roman, potrivit unui comunicat transmis de către PNL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI