Surpriză la MasterChef. Cine și-a făcut apariția în platoul emisiunii, reacția lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

de: Andrei Simion
30 09. 2024

MasterChef România este una dintre cele mai populare emisiuni culinare din țară, cunoscută pentru modul în care îmbină pasiunea pentru gătit cu tensiunea unei competiții intense. Adaptarea românească a formatului internațional „MasterChef” a debutat în 2012 și a captivat rapid publicul datorită combinației de momente dramatice, preparate sofisticate și personalitățile puternice ale concurenților și juraților.

Concurent surpriză în platoul MasterChef

Porțile studioului MasterChef România se redeschid luni și marți, de la ora 20:30, pentru noi concurenți care pun gust și pasiune în farfurie, încercând să-i impresioneze pe jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

În această seară, un celebru arhitect și designer de interior va încerca să-i surprindă pe cei trei chefi cu un pui în sos franțuzesc de tarhon, servit într-o farfurie realizată chiar de el. Este vorba de Laurențiu Paicu:

„Am făcut o farfurie specială pentru MasterChef – conceptul a fost o bucată de material textil care cade pe un bol inexistent, păstrând această formă de fantomă”.

Surprins de pasiunea concurentului pentru modă și design, Florin Dumitrescu îl va întreba: „Iartă-mă că te întreb, și mâncarea o gătești ca design? În mod normal, puiul ăla ar trebui să stea în sos ca să-și ia gust”.

Ce a gătit Laurențiu Paicu pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

După ce au gustat rețeta lui Laurențiu, părerile celor trei chefi au fost împărțite: „Eu cred și voi crede toată viața că piatra de temelie, cea mai grea încercare pentru un bucătar, este sosul. Pentru mine, sosul tău este aproape perfect…”, îi va spune Dumitrescu, în timp ce Bontea va susține că mâncarea pregătită nu este completă: „Îți lipsește ceva din farfurie, îți lipsește o garnitură, ceva care să susțină și carnea, și sosul”. În schimb, Scărlătescu consideră că Laurențiu Paicu mai are de lucrat: „Mai ai mult de muncă, tată!”.

Dacă va primi Laurențiu șorțul MasterChef, telespectatorii vor afla marți seară, de la ora 20:30, într-o nouă ediție MasterChef.