Surpriză de proporții. Ianis Hagi nu poate fi transferat. Motivul pentru care au pornit din nou negocierile

Surpriză de proporții. Ianis Hagi nu poate fi transferat. Motivul pentru care au pornit din nou negocierile

Unul dintre subiectele dezbătute intens în această perioadă este cel al transferului Ianis Hagi. Fotbalistul român se află sub formă de împrumut la Glasgow Rangers și este dorit atât de gruparea scoțiană, cât și de o puternică formație din Serie A.

Surpriză de proporții. Ianis Hagi nu poate fi transferat. Motivul pentru care au pornit din nou negocierile

Deși Ianis Hagi anunțase recent într-o postare pe contul de Twitter al celor de la Glasgow Rangers că își dorește să revină cât mai repede alături de coechipierii săi de la formația scoțiană, se pare că a apărut o contraofertă serioasă pentru fotbalistul român de 21 de ani. Ianis este doar împrumutat la Rangers până la finalul sezonului, iar pentru transferul definitiv britanicii trebuie să achite 5 milioane de euro grupării belgiene Genk. Pe fir a intrat însă și Lazio, care se pare că oferă cu un milion de euro mai mult pentru internaționalul român care a mai evoluat în Serie A, pentru Fiorentina, însă nu a convins. Acum, datele problemei sunt altele, iar Ianis este un jucător vânat de cluburi importante.

Aflat momentan în România, Ianis Hagi nu știe ce îi rezervă viitorul. Presa din Italia dă însă tot mai aproape un transfer al românului la Lazio, mizând și pe problemele financiare ale grupării de Ibrox Park.

Corrieredellosport.it, publicaţia care a dezvăluit interesul lui SS Lazio pentru Ianis Hagi în urmă cu câteva săptămâni, a revenit cu noi informaţii despre situaţia fiului lui Gică Hagi.

Astfel, sursa citată susţine că noul preşedinte al lui Rangers, Douglas Park, cel care l-a înlocuit pe omul care l-a adus pe Ianis Hagi în Scoţia, Dave King, a anunţat sistarea investiţiilor în vară, pentru a echilibra finanţele fostei campioane din Scoţia, club afectat de pandemia de coronavirus. În aceste condiţii, conducerea britanicilor nu ar mai fi dispusă să-i plătească lui Genk cele 5 milioane de euro.

Discuții avansate pentru achiziționarea lui Ianis Hagi. „Au luat legătura cu anturajul fotbalistului”

Destinația finală a lui Ianis Hagi în această vară este intens abordată de presa din Peninsulă. Conform jurnaliștilor italieni, conducerea lui Lazio face progrese şi ar fi luat deja legătura cu reprezentanţii lui Ianis Hagi, pentru transferul mijlocaşului în Serie A. În februarie, fotbalistul român de naţională a renunţat la impresarul italian Pietro Chiodi şi a semnat cu AC Talent, o firmă de impresariat din Statele Unite ale Americii.

Cu un lot care valorează 372 de milioane de euro, Lazio este marea surpriză a acestei ediţii din Serie A, campionat care, în prezent, este suspendat din cauza pandemiei de COVID-19, aşa cum sunt majoritatea campionatelor lumii. După 26 de etape, Lazio are 62 de puncte şi se află pe locul al doilea în ierarhia din Serie A, la doar o lungime de liderul Juventus Torino.

Jurnaliştii italieni anunţau în urmă cu o săptămână că transferul lui Ianis Hagi la Lazio este pe ultima sută de metri, prezentând şi suma transferului în Serie A.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI