Surpriză de proporții. Florin Călinescu nu se abține nici la Masterchef. Toți cei din bucătărie, speriați de juratul Românii au Talent

Fanii show-ului de talente vor avea parte de o surpriză de proporții, când îl vor vedea pe juratul de la Românii au Talent tocmai în bucătăria de la MasterChef. Momentul va fi difuzat odată cu ediția din seara de luni, pe Pro TV, de la ora

Florin Călinescu nu se abține nici la Masterchef!

Surpriză de proporții. Florin Călinescu nu se abține nici la Masterchef. Toți cei din bucătărie, speriați de juratul Românii au Talent

Florin Călinescu promite un show pe cinste, în cadrul ediției de pe 21 octombrie, de la MasterChef. Telespectatorii vor avea parte de o ediție incendiară, pentru că juratul de la Românii au Talent își va dori să o facă pe fiorosul cu concurenții, dar în stilul său caracteristic. De asemenea, Florin Călinescu își va exprima și dorințele culinare.

Această săptămână va debuta cu vedeta de la Pro TV într-o nouă ipostază, cea de invitat-surpriză în emisiunea culinară, foarte apreciată de publicul român. Concurenții care au ajuns în Top 10 îl vor avea de „înfruntat” și pe Florin Călinescu, care-i va supune la o nouă probă, de tipul „Mistery Box”. Mai mult, ingredientul misterios pe care participanții din emisiune îl vor descoperi în cutiile pe care le vor avea în fața lor, pe bancul de lucru, este limba de vacă.

Florin Călinescu va fi alături de cei trei jurați, iar toți vor fi constant în preajma concurenților acestui sezon din MasterChef, pentru a observa întregul proces culinar. Juriul va fi atent și va analiza și cum se descurcă aceștia, dar și ce preparate vor prezenta, spre finalul ediției.

Florin Călinescu se implică în politică

Vedeta de televiziune și-a marcat, în urmă cu câteva zile, debutul în mod oficial în politică. Florin Călinescu este președintele Partidului Verde, dar a ales să rămână și în cadrul emisiunii Românii au Talent, în calitate de jurat, alături Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu.

„Scopul meu ca prim exercițiu sunt alegerile din 2020. Cu maximă onestitate vă spun că rezultatul de atunci sau efectul întreprinderii mele din 2020 mă va încuraja să continui până în 2024 la parlamentare. Dacă în cinci ani și jumătate nu reușesc să construiesc un grup pe care se poate conta în această țară, atunci înțeleg și eu ce vrea poporul ăsta român, dinăuntrul fenomenului. Dacă există o presiune din partea maselor, voi lua în considerare orice dorință a acestora”, a fost anunțul oficial al lui Florin Călinescu, făcut pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI