09 mai 2021 | 15:51

Surpriză colosală pentru Ion Țiriac! Ce a primit miliardarul de ziua lui. Simona Halep a fost și ea pe fir

Sport
Surpriză colosală pentru Ion Țiriac! Ce a primit miliardarul de ziua lui. Simona Halep a fost și ea pe fir
Ce surpriză a primit Ion Țiriac de ziua sa de naștere?

Ion Țiriac a primit s-a bucurat de o surpriză colosală de ziua sa de naștere. Miliardarul a primit ceva aparte în ziua aniversară. De ce atenția s-a bucurat fostul jucător profesionist de tenis?

Ion Țiriac, surpriză colosală de ziua de naștere

Ion Țiriac a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani, zi în care s-a bucurat de o surpriză aparte. Celebrul afacerist își petrece ziua de naștere la Madrid, acolo unde se desfășoară finala masculină a turneului pe care îl patronează.

Desigur că un eveniment important urmează să aibă loc și în Capitală. Fostul sportiv a rămas în istorie ca unul din emblematicii jucători ai tenisului mondial care a evoluat în trei finale de Cupa Davis de-a lungul carierei.

Milionarul este cunoscut drept un pasionat de mașini extravagante. Tenismenul a primit o surpriză aparte de ziua sa – patru automobile din colecția pe care o deține au devenit piese de muzeu.

Astfel, din data de 10 mai cele patru autovehicule de epocă din galeria Țiriac Collection pot fi admirate la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, în cadrul evenimentului „Muzeul și Regalitatea”.

Simona Halep desigur că nu l-a uitat și i-a dat și ea un mesaj deosebit celebrului fost tenismen, iar alături de câteva rânduri scrise special pentru el a postat câteva fotografii pe care le-au făcut împreună. Fanii s-au bucurat să vadă cele două legende împreună și să culeagă amintirile cu ei din zilele de glorie.

Detalii despre surpriză

Cele patru bijuterii sunt: Bentley 3½ Litre Sports Saloon (1936), Packard 14th Series Super Eight Coupe-Roadster (1936), MG TA (1939) și Willys CJ-3A (1952). Trei dintre vehicule au fost fabricate în anii ’30, chiar în perioada în care a fost înființat Muzeul unde urmează să fie vizionate, iar una din ele – Willys CJ-3A – amintește vizitatorilor de un autovehicul care aparține acestei mărci în care s-a plimbat Regele Mihai I.

Amintim că Ion Țiriac se poate lăuda cu o avere impresionantă care l-a ajutat să fie prezent într-un top celebru. Concret, fostul tenismen român ocupă la moment locul 2.238 în topul întocmit în 2021 de Hurun Report.

Acesta s-a bucurat de o creștere cu 38 de poziții față de anul trecut, când ocupa locul 2.276. Subliniem faptul că bărbatul este singurul român din această listă celebră care cuprinde un total de 3.228 de milionari în dolari din 68 de țări.

  • Despre viața afaceristului

„În 1944 aveam 5 ani. Atunci am văzut pentru prima dată pâine. E foarte greu să vorbeşti despre aceste lucruri, să înţeleagă că n-ai văzut în viaţa ta pâine. Începuse războiul, eram la Braşov, ne retrăsesem într-un sat care se numea atunci satul Lunca, acum se numeşte Săcele, mi se pare.Stăteam la nişte rude acolo pentru că Braşovul era bombardat în fiecare zi. Tatăl meu era în război, a avut o permisie. A venit un om bine făcut, avea 1.87, îmbrăcat în haine militare şi avea în braţe această pâine. Şi atunci a fost prima dată când mi-aduc aminte că am mâncat pâine. Şi, uite, că am crescut, acum mă uit la pâine şi mă îngraşă”
Ion Țiriac

PlaySport
Adevărul despre relația lui Jador cu Oana Ciocan! Cum a mințit-o înainte să plece la Survivor: „Până m-am îmbătat și ...”
Ego.ro
ȘOC! Anamaria Prodan, GOALĂ la 51 de ani. NU mai știe de rușine, imagini INTERZISE
Digi24
Lupte groaznice pe frontul de nord. Un soldat ucrainean spune că sunt atât de multe cadavre, că nu pot fi recuperate: Abia ținem linia
Cancan.ro
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
Ambasada SUA sare în apărarea României după insultele rușilor. ”Spiritul eliberatorilor „Davai ceas” este viu și prezent”
Romania TV
BREAKING NEWS! Tragedie la Miami! A murit în urmă cu puțin timp! Vestea șocantă primită de Simona Halep!
Capital.ro
AJUTOR NESPERAT pentru Simona Halep. S-a întâmplat CHIAR ÎN ZIUA primului meci de la Miami
EVZ.ro
Sute de români, păcăliți pe un site celebru. Și-au pierdut banii
Adevarul
Destinul crud al Arynei Sabalenka, al cărei iubit a murit azi-noapte. Și-a pierdut și tatăl, la aceeași vârstă
BZI.ro
Pescobar a înlocuit-o pe Larisa cu… Larisa! Ea este noua şefă de la Taverna Racilor!
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
„Sunt atât de multe cadavre, încât nici nu le putem recupera pe toate”. Mărturia unui soldat ucrainean
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Antena 1 a dat de pământ cu Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea. Ce s-a întâmplat în prima ediție a noului "Chefi la Cuțite".
Redactia.ro
Cauza morții lui Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka
Digisport.ro
Ce spune tatăl lui Jador despre nunta fiului său: „Trebuia să…”
Click.ro
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Digi24
Un student și-a amputat picioarele pentru o asigurare de 1,3 milioane $, dar a primit doar 7.200 și pe aceștia trebuie să-i înapoieze
Digi24
Postul care aduce mari riscuri. Poate spulbera sănătatea
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Andra, despre infidelitate: „Dacă ai copii, treci peste niște lucruri!”
BZI.ro
Judecătorii au luat DECIZIA. Cutremur fără precedent în DOSARUL CARACAL
Capital.ro
Alimentele de post care păcălesc creierul. Le imită pe cele de "dulce" şi potolesc senzaţia de foame
Antena 3
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
RĂSTURNARE privind SCHENGEN! Scandal în AUSTRIA din cauza ROMÂNIEI
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
„Escrocheria de aur” face ravagii printre șoferi. Cu ce îi ademenesc tâlharii pe șosea
Realitatea.net
Cu cine a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa. Imaginea cu tânăra sexy, noua ”mână dreaptă” a lui Paul Nicolau, face furori
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro