Surpriză colosală la Antena 1. Cum vor să spulbere concurența din toamnă

Surpriză colosală la Antena 1. Cum vor să spulbere concurența din toamnă
Antena 1 și-a anunțat noile producții pentru toamnă

Antena 1 anul acesta își propune să devină postul numărul 1 în media românească. Deja are investiții majore în producții consacrate, dar propune și unele noi. Grila de toamnă a postuli este plină de producții de succes. Rămâne să vedem dacă va reuși să-și atingă acest desiderat din septembrie.

Antena 1 și-a anunțat noile producții pentru toamnă

Dacă producții ca „Asia Express” sau „Chefi la Cuțite” sunt deja emisiuni de succes și urmărite de telespectatorii români, din toamnă ni se propun altele noi. Serialul românesc „Adela” va reveni cu un nou sezon, din septembrie, iar poveștile vor fi la fel de palpitante.

În același timp postul Intact propune un nou sezon de „X-Factor”, pe acest segment fiind singura televiziune care-și menține un show de talente. Pro TV anunța recent că „Vocea României” nu se va regăsi în grila de programe.

Cu toatea astea cei din Pache Protopopesu au pregătit un alt show de succes „Superstars România”. „X-Factor” a ajuns la al 10 lea sezon consecutiv, la fel se va întâmpla și cu celebul show „iUmor”, ajuns  și el la 11-lea sezon.

Două noi producții în grila de toamnă

După ce, în urmă cu câțiva ani PRO TV difuza concursul, acum Antena 1 a preluat licența show-ului „The price is right”. Noua producție licențiată va debuta tot din toamnă în grila Antena 1 sub numele de „Preţul cel bun”. La cârma show-lui vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu.

Producătorii Antena 1 spun că filmările la cel mai nou sezon „Asia Express” s-au terminat în iulie. Deja se pregătesc de difuzare începând cu luna septembrie. Traseul noului sezon s-a derulat prin Turcia, Georgia, Azerbaidjan şi Israel, cu Irina Fodor ca prezentatoare a acestui sezon 4.

O altă surpriză de proporții propusă de Antena 1 pentru toamnă este show-ul „Stand-Up Revolution”. Mergând pe aceeași rețetă ca și „iUmor”, noua producție va aduce în fața telespectatorilor Antena 1 viitori concurenți de stand-up comedy. Gazdele acestei producții vor fi Şerban Copoţ şi Ilona Brezoianu. Juriul noului show „Stand-Up Revolution” sunt comedianţii Teo, Vio, Costel, dar şi Dan Badea, conform PaginadeMedia.

Mai mult ca sigur Antena 1 va readuce pe micul ecran un nou sezon din „Te Cunosc de Undeva”. Până la această oră nu a fost confirmat concret acest lucru. În afară de aceste producții Antena 1 se pregătește și de transmisiile în direct din fotbal. Deocamdată nici aici nu este confirmat nimic, dar se știe că sunt în pregătiri și pe acest segment.

Cu alte cuvinte, din toamnă postul Intact Media aduce o gamă variată de producții pe gustul tuturor românilor. Rămâne să așteptăm debutul lunii septembrie și să vedem ce surprize ne mai pregătesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI