Surpriză: cine sare în apărarea lui Dan Bittman. ”Când un om ca el vorbeşte, orice deştept din România ar trebui să asculte”

Dan Bittman, apărat de un coleg de breaslă în lupta mediatică

„Rockul a avut mereu opinii!”, a scris Dan Negru în postarea lui despre Bittman. Și adevărul este că solistul Holograf a răscolit opinia publică cu declarațiile sale privind pandemia de coronavirus în România. Până acum, cei care au comentat subiectul nu s-au poziționat nici de partea sa, nici împotrivă . Cel care s-a exprimat ferm, însă, cu privire la controversele iscate de starul rock și care, totodată, i-a lăudat opinia, a fost Mihai Mărgineanu.

Scandalul continuă. Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman

Artistul Mihai Mărgineanu i-a luat apărarea lui Dan Bittman, după ce cel din urmă și-a exprimat revolta față de măsurile luate de autoritățile din România cu privire la pandemia cauzată de noul virus. Mărgineanu spune despre solistul Holograf că este un om deștept, care a demonstrat tot ce avea de demonstrat. El i-a numit ”oi” și ”proști” pe cei care l-au criticat pentru declarațiile starului rock.

„Oameni putini, restul populaţie, spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor ’90. Adică, să înţeleagă şi conformiştii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Şi ca să înţeleagă şi conformiştii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulţi prosti şi prea putini deştepţi în această lume normală. Totdeauna, deştepţii au trăit altfel decât turma, au fost liberi şi s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva.

Oile, în schimb, au inventat politically corect.   Dan Bittman este un om liber şi, vreţi nu vreţi, unul dintre marii artişti în viaţă ai poporului român, popor din care fac parte multe oi senile. Este un om deştept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta.

Postarea lui Mihai Mărgineanu

A fost rând pe rând student, absolvent, rocker şi ne-rocker, prezentator de succes, om poltic şi om de afaceri, tată a trei băieţi mari şi frumoşi şi visul erotic al tuturor iubitelor noastre.   Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deştept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte, că poate învaţă ceva. În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură şi se enervează în faţa televizorului!”, a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

Bittman nu a vrut revoltă

„Mesajul de pe Facebook nu era un îndemn la revoltă. Eu continui să-mi duc viața normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală, nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul”, a spus Bittman pentru Click, referindu-se la un mesaj de îndemn către societate pentru a ieși la terasă, în pofida restricțiilor impuse de autorități.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI