Suporterii au decis în locul lui Gigi Becali. Ce se întâmplă cu vânzarea FCSB către fani

Suporterii au decis în locul lui Gigi Becali. Ce se întâmplă cu vânzarea FCSB către fani
Gigi Becali și fanii din Peluza Nord nu au ajuns la o înțelegere pentru vânzarea FCSB către suporteri

Suporterii au decis în locul lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor anunțase că va vinde FCSB suporterilor sau oricui îi va da suma de 10 milioane de euro. Cu condiția ca el să-și oprească toți jucătorii din lot. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a afirmat, ulterior, că așteaptă doar un număr de cont unde latifundiarului să i se livreze banii solicitați. Gigi Becali nu a marșat la idee, așa că fanii au luat decizia finală.

Suporterii au decis în locul lui Gigi Becali

Suporterii au decis în locul lui Gigi Becali. Patronul FCSB a declarat public că va vinde clubul fanilor sau oricui îi va da 10 milioane de euro. Cu condiția ca el să păstreze întreg lotul de jucători, inclusiv juniorii.

I-am zis (n.r.- lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord): ”Dacă o iubiți, cumpărați-o, bă”. Eu sunt om de afaceri, eu vreau bani. Sunt serios, am făcut un calcul, i-am zis să-mi dea 100 de milioane. Domne, zici așa să n-o vinzi. Bine, mă, 10 milioane. Dacă vorbim serios, nu de Mustață, că strânge el 10 euro de suporter, nu strânge mai mult de 10.000”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Zis și făcut! Gigi Becali s-a trezit că fanii i-au trimis o hârtie oficială din partea Asociației Salvați Steaua ce conținea o solicitare de ofertă. Ce-i drept, Gheorghe Mustață dăduse ca sigură, inițial, strângerea sumei solicitate de latifundiar. „Să ne dea un număr de cont unde să-i trimitem banii”, afirmase liderul Peluzei Nord.

Ce se întâmplă cu vânzarea FCSB către fani

Gigi Becali n-a luat în serios hârtia trimisă de suporteri. Latifundiarul a solicitat o garanție bancară, altfel discuția despre tranzacție e neserioasă.

La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 milioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii”, a declarat Gigi Becali despre demersul fanilor, conform as.ro.

Gigi Becali a primit replica fanilor prin vocea aceluiași Gheorghe Mustață. Liderul Peluzei Nord a declarat că este deja clar că Becali nu a avut intenția serioasă de a vinde clubul, iar subiectul poate fi considerat închis.

Asta cu hârtia este vrăjeala lui. Dacă voia să vândă clubul, trimitea hârtia și terminam, nu mai discutam. Oamenii așteaptă răspunsul, așa că n-are niciun rost să mai discutăm. Cu ștoul ăsta că vinde clubul… n-are rost să mai continuăm. E clar, nu vrea să vândă.

Din contră, nu-și făcuseră speranțe mari. Din acest motiv am cerut răspuns la hârtie, dar nu mai are rost să discutăm despre subiectul acesta. Nu vinde și gata”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Fanatik.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI