Superalimentul din bucătărie care te scapă de acnee, de fapt. E miracol pentru pielea românilor

Superalimentul care te scapa de acnee

Acesta este superalimentul din bucătărie care te scapă de acnee, de fapt. Este un miracol pentru pielea românilor care îl folosesc. Despre ce aliment este vorba, citiți în rândurile de mai jos.

Există un superaliment în bucătărie care te scapă de acnee. Despre ce este vorba

Există un superaliment în bucătărie care te scapă de acnee. Este un micarol pentru pielea tuturor acelora care îl folosesc.

Uleiul din sâmburi de struguri este considerat de mulți oameni de știință un superaliment. Uleiul este extras în urma presării strugurilor. Acesta este un produs secundar al procesului de preparare a vinului.

Superalimentul, un foarte bun antiinflamator

Uleiul de sâmburi de struguri este cunoscut ca fiind un bun antiinflamator, antimicrobian, precum și un bun antioxidant. De asemenea, aceste proprietăți, alături de cantitățile mari de acizi grași și vitamina E conținute de acest tip de ulei, l-au făcut să fie un tratament local foarte eficient pentru pielea umană.

Unii oamni folosesc uleiul de sâmburi de struguri pentru a trata coșurile de față, în contexul în care acest tip de ulei este recunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiene.

Puținele studii arată că superalimentul atacă bacteriile și curăță porii în profunzime

Chiar dacă în momentul de față nu sunt disponibile multe studii despre  modul în care acționează uleiul de sâmburi de struguri, este la mintea oricui că poate fi folosit împotriva acneei datorită proprietăților care îl caracterizează. Acest tip de ulei atacă bacteriile intrând adânc în porii pielii, ajutând astfel pentru un ten mai curat.

Uleiul din sâmburi de struguri a fost testat, iar cercetătorii au constatat la nivelul pielii îmbunătățiri vizibile. De asemenea, uleiul ajută vitamina E și vitamina C să fie mai eficiente în diverse tratamente pentru piele. De asemenea, uleiul are proprietatea de a da o culoare uniformă pielii.

Superalimentul poate fi administrat și pe cale orală

Uleiul de sâmburi de struguri este benefic și prin administrarea pe cale orală. Acesta îmbunătățește simptomele melasmei, cunoscută și ca ”masca sarcinii”, o hiperpigmentare a pielii. Uleiul din semințe de struguri protejează pielea de relele provocate de soare.

Uleiul de sâmburi de struguri poate fi folosit ca atare sau amestecat cu anumite creme hidratante pentru față și corp.

Uleiul de sâmburi de struguri poate fi aplecat și cald pe față

De asemenea, acesta poate fi încălzit ușor și aplicat pe față ca și o mască hidratantă. În plus, amestecarea lui cu alte uleiuri esențiale, tămâie sau lavandă, pot face pielea mai catifelată.

Uleiul de sâmburi de strugui este disponibil și sub formă de capsule. Capsulele, luate timp de câteva săptămâni, va vor avea un efect benefic asupra aspectului pielii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI