Suma colosală pe care Cristiano Ronaldo o va plăti lunar dacă se desparte de Georgina Rodriguez. Totul este trecut într-un contract

de: Daoud Andra
21 08. 2024

Georgina Rodriguez și-a asigurat viitorul, nu doar pe perioada în care formează un cuplu cu Cristiano Ronaldo, ci și în eventualitatea unei despărțiri. Cei doi se pare că au semnat un acord prin care starul portughez își ia angajamentul să îi ofere Georginei o anumită sumă de bani, lunar, până la sfârșitul vieții.

Câți bani va primi Georgina de la Ronaldo dacă se despart

Formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbizul internațional, iar viața lor este tot timpul pe tapet. Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt împreună de mai bine de 7 ani și au doi copii biologici, dar îi cresc și pe ceilalți trei pe care fotbalistul portughez îi are din alte relații.

Iubita starului portughez s-a pus la adăpost, în cazul în care relația lor va ajunge vreodată să se termine. Bruneta a semnat un acord cu fotbalistul, prin care acesta se oferă să îi plătească lunar suma de 100.000 de euro, până la sfârșitul vieții. Pe lângă bani, mama celor doi dintre copiii lui Ronaldo ar rămâne și cu vila din Madrid, potrivit presei portugheze.

Casa are 950 de metri pătrați și beneficiază de un teren de 4.000 de metri pătrați. A fost cumpărată de Cristiano Ronaldo în anul 2010, iar suma pe care a plătit-o atunci pentru ea a fost de 5 milioane de euro. Se pare că cei doi ar fi ajuns la acest acord în urmă cu mai mult timp, respectiv după nașterea primei lor fetițe.

Georgina, Ronaldo și cei cinci copii ai lor

Este cel mai bine plătit fotbalist din lume

În timp ce pentru mulți oameni este de neconceput să poată plăti 100.000 de euro lunar fostului partener, pentru Cristiano Ronaldo suma nu este una semnificativă. Starul portughez este, la ora actuală, cel mai bine plătit fotbalist din lume și are o avere totală estimată la 650 de milioane de dolari.

Salariul de la clubul din Arabia Saudită, la care este legitimat în prezent, Al-Nassar, este de 200 de milioane de euro pe an. Pe lângă banii din fotbal, sportivul încasează sume uriașe și din contractele de imagine, diverse apariții și afacerile pe care le are. Ronaldo și-a ajutat întreaga familie și i-a implicat pe toți cei apropiați în afacerile lui, astfel încât să nu ducă lipsă de nimic.

Nu este de mirare că fotbalistul a decis să fie atât de generos cu mama a doi dintre copiii săi. Pe lângă cei doi copii pe care îi are alături de Georgina, Ronaldo mai are un fiu, în vârstă de 13 ani, și o pereche de gemeni, făcuți cu o mamă surogat. Fotbalistul și-a cunoscut partenera în anul 2016, într-un magazin Gucci din Madrid, unde ea era vânzătoare.