„Știu ce pot pune pe masă”. Conducătorii lui Glasgow Rangers i-au pregătit bagajele, dar Ianis Hagi „le dă peste nas” – VIDEO

de: Sorin Barbu
27 07. 2023

Ianis Hagi nu vrea să plece de la Glasgow Rangers și pune presiune pe conducătorii și antrenorii echipei. Internaționalul român a jucat destul de bine în meciul cu Olympiakos, iar la final a acordat un interviu în care a spus că este convins că va avea un sezon foarte bun în Scoția. Jurnaliștii scriu că fotbalistul s-a comportat admirabil în stagiul de pregătire și că va fi greu de „sărit din schemă”, în momentul în care va fi anunțat primul 11, în partidele oficiale.

Ianis Hagi pune presiune pe conducătorii de la Glasgow Rangers

Conducătorii s-au grăbit să-l scoată la vânzare și să încerce să scape de el, dar Ianis Hagi le dă planurile peste cap. Internaționalul român a fost titular în duelul amical în care Glasgow Rangers a fost învinsă cu 3-1 și a fost unul dintre fotbaliștii s-au remarcat în cele 74 de minute în care s-a aflat pe teren. Tavernier a înscris pentru Rangers (51’ – penalty), în timp ce pentru greci au marcat Fortounis (44’) și Carvalho (56’, 70’).

Ianis Hagi a acordat un interviu la finalul partidei prin care a transmis că este convins că va face un sezon foarte bun și a dat de înțeles că viitorul său este legat tot de echipa din Scoția.

„A fost doar un test înaintea sezonului, în care am mai pus niște minute «în picioare». Ultimele două săptămâni au fost destul de dure. Am alergat mult, am acumulat mulți kilometri în picioare și nu-i ușor să intri obosit pe teren. Dar trebuie s-o facem, ca să fim pregătiți pentru startul noului sezon.

Sunt multe figuri noi în vestiar, într-adevăr. Și fiecare încearcă să arate ce poate. E concurență între ei și ne capacitează și pe noi, cei care suntem de ceva timp aici. Când începe sezonul, trebuie să fim pregătiți, asta e cel mai important”, a declarat Ianis Hagi.

„Știu ce pot pune pe masă”

Internaționalul român a rămas modest și a spus că mai are mult de muncit, ca să ajungă la nivelul la care a fost înainte să se accidenteze grav la începutul anului trecut.

„Mă simt puternic, simt că sunt la același nivel fizic precum restul jucătorilor. Am nevoie de minute, dar încrederea mea e la cele mai înalte cote și abia aștept să înceapă campionatul. Știu ce tip de jucător sunt și ce pot «pune pe masă». N-am nicio îndoială, știu că voi avea un sezon grozav”, a spus Ianis Hagi, pentru Rangers TV.

Lecce, Celta Vigo și Galatasaray Istanbul sunt echipele care s-au interesat de fiul lui Gheorghe Hagi, doar că au ezitat să plătească trei milioane de euro pentru un jucător care a revenit de puțin timp, după o accidentare gravă.

Jurnaliștii scoțieni au scris că internaționalul român s-a pregătit și în vacanță, iar în stagiul de pregătire s-a prezentat foarte bine și i-a arătat antrenorului că se poate baza pe el.