Știi cine e fetița din imagine? Celebra artistă pe care toată România o așteaptă să se mărite cu tatăl copilului ei

de: Daoud Andra
09 10. 2024

Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având capacitatea de a cânta orice gen de muzică. S-a lansat în adolescență și de atunci a trecut prin toate registrele muzicale, iar de curând a devenit și mamă. A cochetat însă și cu actoria, la un moment dat. Ghicești despre cine este vorba?

Cine este fetița din imagine

Vocea ei este cunoscută de majoritatea românilor, dar talentul muzical nu este singurul pe care îl are. Fetița din fotografie a urcat pentru prima dată pe scenă când avea doar câțiva anișori și și-a dat seama rapid că acesta este drumul pe care își dorește să îl urmeze. Este talentată și carismatică, iar de-a lungul timpului a demonstrat că se descurcă în orice situație.

În ultimii ani, a cochetat inclusiv cu actoria și cu televiziunea și le-a îmbinat perfect cu muzica. De altfel, la filmările pentru serialul în care a apărut l-a cunoscut și pe tatăl copilului ei. În urmă cu mai bine de un an a devenit mamă, iar în prezent îmbină perfect profesia cu viața de familie.

Theo Rose, căci despre ea este vorba, poate fi văzută săptămânal la televizor, în calitate de jurată la Jocea României, acolo unde face pereche cu Horia Brenciu. Pe plan personal, artista formează un cuplu cu regizorul Anghel Damian și au împreună un băiețel, pe care l-au botezat Sasha. Fanii celor doi așteaptă cu sufletul la gură nunta lor, însă artista nu își dorește un eveniment grandios.

Theo Rose, despre cum va fi rochia ei de mireasă

Artista a fost întrebată adesea despre nuntă și a dezvăluit că va fi un eveniment discret, alături de persoanele cele mai apropiate. Artista a dat de înțeles că ar vrea să se mărite în secret și a spus cum vrea să fie rochia de mireasă.

”Din câte proiecte fac parte și sunt îmbrăcată tot timpul de stilista mea, machiată, aranjată, cum să spun: nu îmi mai face cu ochiul niciun detaliu de genul ăsta. Nu mă mai uit niciodată la o rochie așa – Doamne, ce mi-ar plăcea să port rochia asta! Nu mai există acest entuziasm. Îmbracă-mă cum vrei tu, mă îmbrac! Așa că o rochie de mireasă probabil foarte simplă, care să nu mă deranjeze deloc și pe care să o pot da jos ușor, să o pot purta cu ușurință ziua. Albă, că mă mărit și eu prima dată, ca oamenii”, a spus cântăreața, la un moment dat, într-un interviu.