Știi cine e băiatul din imagine? Celebrul jurnalist a dispărut de la TV acum mulți ani și s-a mutat la țară împreună cu toată familia

de: Daoud Andra
23 10. 2024

A debutat în televiziune în anii 2000 și s-a bucurat de succes pe micul ecran. Cu toate că era unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV, la un moment dat a decis să renunțe la domeniul care l-a făcut celebru și să dispară din lumina reflectoarelor. Ghicești despre cine este vorba?

Cine este jurnalistul din imagine?

La începutul anilor 2000, a prezentat un format TV care s-a bucurat de foarte mult succes în rândul publicului. Apărea pe micul ecran alături de Mircea Badea, cu care a fost și prieten ani buni, dincolo de platourile de filmare. În fotografia de mai sus, făcută în anul 1994, cu câțiva ani înainte de a deveni cunoscut publicului larg, apare alături de soția sa, mama și bunicul, lângă biblioteca familiei.

Chiar dacă înfățișarea lui s-a mai schimbat de-a lungul timpului, mulți probabil că l-au recunoscut deja pe Oreste Teodorescu în fotografie, căci despre el este vorba. Dincolo de televiziune, Oreste este cunoscut și pentru scriitura sa, precum și pentru interesul pentru spiritualitate și ezoterism, care l-au făcut să își diferențieze conținutul pe care îl prezintă publicului.

De-a lungul timpului, Oreste a colaborat cu mai multe posturi TV, printre care Realitatea, Antena 1 și B1 TV. Pe micul ecran, a avut o chimie extraordinară cu Mircea Badea, cu care a fost și prieten. S-au îndepărtat însă în urmă cu 10 ani, iar de atunci nu își mai vorbesc. Drumurile lor s-au separat definitiv, iar Oreste a decis să renunțe la televiziune și să ducă o viață mai retrasă.

Fotografia a fost publicată de Oreste pe contul lui de Facebook

Motivul pentru care nu mai este prieten cu Mircea Badea

Cu toate că nu mai are emisiune, Oreste Teodorescu mai apare din când în când la TV sau în diverse podcasturi, în calitate de invitat. Într-una dintre apariții a lămurit și misterul privind ”cearta” dintre el și Mircea Badea. Jurnalistul a spus că nu a fost vorba despre o ceartă propriu-zisă, ci pur și simplu s-au îndepărtat pentru că aveau viziuni diferite.

”Era un context penibil! Direcțiile noastre de gândire, la vremea respectivă, mergeau în sensuri diferite. Noi ne-am certat în 2013… Pur și simplu, la vremea aceea ne mâna pe fiecare dintre noi iluzia că echipa cealaltă e mai bună pentru țară, pentru noi, pentru viitor. Dar cred că ne-am înșelat amândoi și ambele echipe sunt la fel de proaste. Nu s-a lăsat cu jigniri finalul… Sigur, ne-am mai ciondănit noi așa, de-a lungul timpului, dar pe mine nu m-a afectat ce s-a spus. Dar cine se iubește se și urăște, am convenit treaba asta”, a povestit Oreste, în urmă cu ceva timp.