Stenogramele dintre Irina Tănase și ‘amantul’ ei sunt publice. Ce a făcut Liviu Dragnea la un moment dat

Stenogramele dintre Irina Tănase și ‘amantul’ ei sunt publice. Ce a făcut Liviu Dragnea la un moment dat
Politicianul a vazut totul

Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea a ajuns la final, iar motivul a fost faptul că iubita politicianului a călcat strâmb. Se pare că tânăra îl înșela pe partenerul ei cu un fost iubit, iar mesajele dintre cei doi au ajuns chiar la politician, care nu a vrut să mai discute problema cu iubita lui și i-a spus adio. Liviu Dragnea a petrecut ziua de Sfântul Nicolae la Teleorman, alături de copiii lui.

De ce a părăsit-o Liviu Dragnea pe iubita lui

Se pare că nu vrea să mai dea ochii cu Irina, după imaginile compromițătoare pe care le-a văzut cu aceasta. Tânăra își trimitea mesaje și fotografii explicite cu amantul ei, pe care îl incita cu ipostaze sexy, în sânii goi, și mesaje obraznice.

Cei doi își dădeau întâlniri pe ascuns și se gândeau cum să facă să nu dea nimic de bănuit. Irina se vedea pe ascuns cu Paul, presupusul iubit secret al acesteia.

Conform cancan.ro, cei doi își plănuiau întâlnirile pe la spatele lui Liviu Dragnea. Bărbatul îi cerea Irinei să își lase telefonul acasă, pentru ca politicianul să nu descopere unde se află.

Ce vorbeau Irina și presupusul amant

Discuțiile dintre cei doi sunt explicite.

Irina Tănase: Ți-e dor de ț****e astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă **** un pic.

Amantul Irinei: Într-o zi când nu e T.

(…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

IRINA: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

AMANTUL: OK.

AMANTUL: Iub, te-am r*****t cum trebuie?

IRINA: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc.

Se pare că Paul ar fi numele iubitului secret al Irinei. Cei doi se cunosc de aproximativ 10 ani. Bărbatul este din Galați și tatăl lui are o mare firmă de construcții.

Cei doi au fost împreună, dar Paul a mai avut și alte relații în toți acești 10 ani. Până la urmă, el s-a căsătorit și a devenit tată, însă se pare că nici asta nu l-a împiedicat să ia legătura cu fosta lui iubită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI