Ştefan Bănică Jr., mesaj emoţionant după moartea Tamarei Buciuceanu Botez: „Doamna Isoscel nu a murit!”

Ștefan Bănică Jr, mesaj după decesul Tamarei Biciuceanu

Gașca frumoasă din renumitul film „Liceenii” s-a despărțit ieri de Iscoscel. Din păcate, scena teatrulul românesc a pierdut încă un mare actor. Ștefan Bănică Jr. i-a adresat ultimul mesaj de adio marii actrițe. Iată cum s-a despărțit cântărețul de Tamara Buciuceanu Botez!

Ștefan Bănică Jr., mesaj după moartea Tamarei Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu Botez a fost un om adorat de orice artist cu care a lucrat, lucru care s-a văzut și după trecerea sa în neființă.Vedetele au adus care mai de care mesaje impresionante și cuvinte emoționante la adresa acesteia. Din nefericire, gașca din „Liceeenii”, unul dintre cele mai renumite filme de la noi, s-a despărțit ieri de Isoscel, unul din personajele emblemă ale Tamarei Buciuceanu Botez. Ștefan Bănică Jr. a scris și el un mesaj de adio, pe o rețea de socializare, pentru a dezvălui tuturor părerea sa despre marea actriță cu care a crescut pe platourile de filmare și nu numai.

„A murit Tamara. Noi îi spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare în teatru, televiziune sau în film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, să le descrețească frunțile, să le cultive. Asta înseamnă până la urmă un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”
Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr., mesaj de adio emoționant pentru Tamara Buciuceanu Botez
Ștefan Bănică Jr., mesaj de adio emoționant pentru Tamara Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu, plânsă de toți marii actori

Nenumărate mesaje extrem de emoționante s-au arătat în mediul online după ce ieri, 15 octombrie, Tamara Buciuceanu Botez a părăsit definitiv scena vieții. Aceasta acuzase stări de rău în urmă cu câteva zile, dar fanii și familia au crezut cu tărie că Dumnezeu nu are să o ia atât de repede.

Din păcate, la doar câteva ore după ce medicii spitalului unde era internată au anunțat că starea sa s-a înrăutățit, actrița s-a stins din viață. Tamara Buciuceanu a murit ieri, la vârsta de 90 de ani, lăsând moștenire veșnică publicului nenumărate roluri care vor sta la baza teatrului și a filmului românesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI