Ștefan Bănică Jr, luat la mișto de Dani Oțil. Schimb de replici între foștii Mihaelei Rădulescu

Autor: Chivu Ana - 19:06, 09 oct. 2019

Replici acide între Dani Oțil și Ștefan Bănică Jr.! Ce au avut de împărțit foștii iubiți ai Mihaelei Rădulescu? Totul a pornit de la împlinirea a 18 ani de concerte de Crăciun ale lui Ștefan Bănică.  Dani Oțil i-a întrebat mai apoi pe telespectatorii de la Neatza ce au făcut în ultimii 18 ani, mai apoi a început „războiul”.

Replici acide între foștii Mihaelei Rădulescu

Concertul de Crăciun susținut de Ștefan Bănică an de an a făcut deja majoratul. Artistul a dezvăluit la Neatza cu Răzvan și Dani că și-a întrebat fanii cum s-au simțit cei 18 ani și cât de mult li s-a schimbat viața în anii aceștia. „Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…’, a comentat Dani Oțil.

„Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!’, a fost replica lui Ștefan Bănică la apropoul aruncat de Dani. „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?’, a continuat Dani. „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică!’. „Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!’, a spus Ștefan Bănică Jr, continuând să soarbă din paharul de pe masa din platou.

Schimb de replici între Ștefan Bănică Jr și Dani Oțil. Ce și-au spus cele două vedete?
Schimb de replici între Ștefan Bănică Jr și Dani Oțil. Ce și-au spus cele două vedete?

„Mă deranjează că este o etichetă”

Dani Oțil s-a iubit cu Mihaela Rădulescu timp de șase ani, iar în anul 2014 au decis să se despartă definitiv. Cu toate că majoritatea au crezut că relația lor nu o să meargă, iubirea ditre ei a ținut destul de mult și a și fost cea mai mediatizată relație din showbiz ani la rând.

„Noi nu ne-am mai văzut de mult timp, mai vorbim din când în când pe diverse proiecte profesionale. Mă deranjează că este o etichetă atât de puternică, sigur, ea nu poate fi ştearsă, cred că şi marile poveşti de dragoste dintre marii actori sunt căutate tot restul vieţii”
Dani Oțil

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI