Ștefan Bănică jr., dialog inedit cu Dani Oțil. Ce s-a întâmplat la Neatza

Ștefan Bănică jr., dialog inedit cu Dani Oțil. Ce s-a întâmplat la Neatza
Ștefan Bănică jr., dialog inedit cu Răzvan Simion la Neatza

Săptămâna aceasta este săptămâna lui Ștefan Bănică Jr. Artistul va pune în scenă un concert, care se va ține sub formă hibrid. Cu mai multe detalii a venit chiar artistul, la ”Neatza”, unde a avut un dialog inedit cu Dani Oțil.

Ștefan Bănică Jr., dialog inedit cu Dani Oțil la Neatza

„Dă-mi voie să-l salut pe colegul tău. Să stai mai așa, că nu te văd de paharul ăla. Pe domnul Dani îl salut, pumn de Oțil, l-am văzut în drum”, i-a spus cântărețul prezentatorului TV.

Am făcut un show TV atunci, de Crăciun. Era singura variantă. Să nu uităm că în decembrie nu puteai să intri în nicio sală de spectacol. Am ales că, în loc să ne plângem, să facem această variantă, în condițiile în care vreau să duc mai departe această variantă. Anul acesta o să mă ocup și de copilul mai mic al conceptului mare, anume concertul acustic, care anul acesta face 11 ani.

99% dintre concertele acustice au fost la Circul Metropolitan, care nu mai poate fi folosit acum, că e un centru de vaccinare acolo. Așadar, m-am mutat la Sala Gloria a Teatrului Metropolis. Are o capacitate de 400 de locuri și, ținând cont de reguli, intră doar 120 de oameni. Dacă nici acești 120 nu ar fi intrat, probabil că mi-ar fi fost mult mai greu să fac acest lucru”, a povestit cântărețul.

Continuă tradiția concertelor acustice ”Te iubesc, femeie!”

„Nu am avut niciodată, în ultimii 15 ani, 120 de oameni în față, dar aceștia sunt acum cât 120 de mii. Ca și la teatru, dacă nu te am în față, dacă nu pot comunica…Așa că încercăm să facem acest lucru și online, în timp real. Pe 7 martie, ora 19:30, ora României, va fi concertul.

Am spus asta pentru Dani, ca să fie pus la punct cu tot ce spun. Asta înseamnă duminică. Biletele s-au vândut în câteva ore. Noi nu am crescut prețul biletelor, au rămas ca anii trecuți, pentru că, în mod normal, noi suntem obligați să facem cu 30% din capacitate, cât ar trebui să mărești prețul? Nu se poate.

Concertul va fi și online, repet. Poți să vezi și streaming-ul pe site-ul meu oficial doar o săptămână după, pentru cei care nu au avut timp să vadă. Partea bună este că acum toți oamenii, din toate colțurile țării, pot fi alături de mine dacă își doresc. Anii trecuți se plângeau de asta”, a completat artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI