Ștefan Bănică Jr., bătut crunt de securiștii lui Nicu Ceaușescu. Istoria tristă a Nadiei în relațiile intime: ”Era și cu Nicu, și cu Ștefan”

Stefan Banica Jr., batut crunt din cauza Nadiei Comaneci

Ștefan Bănică Jr. a fost bătut crunt de către securiștii lui Nicu Ceaușescu după ce acesta ar fi aflat că Nadia Comăneci a rămas gravidă cu actorul. Amănunte neștiute ies la iveală despre iubirile Nadiei Cămăneci, la mai bine de 30 de ani după ce aceasta a părăsit România.

Ștefan Bănică Jr., snopit în bătaie de Securitate, după ce s-a aflat că a lăsat-o gravidă pe Nadia Comăneci

Ștefan Bănică Jr. a mâncat o bătaie soră cu moartea după ce Nicu Ceaușesu, iubitul Nadiei Comăneci, a aflat că aceasta este gravidă cu tânărul actor. Bărbatul care i-a organizat fuga Nadiei Comăneci în Statele Unite a făcut dezvăluiri despre iubirile trăite în România de cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor.

Constantin Panait a amintit de Nicu Ceauşescu şi de Ştefan Bănică Jr., dar şi de un alt tânăr misterios de la o benzinărie din Băneasa, de care sportiva era topită.

Nicu Ceausescu s-a suparat cand a auzit ca Nadia Comaneci este gravida cu Stefan Banica Jr.
Nicu Ceausescu s-a suparat cand a auzit ca Nadia Comaneci este gravida cu Stefan Banica Jr.

Unde a fost bătut Ștefan Bănică Jr.

„Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: “Hai!”. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti.

Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge, la Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat”, a declarat Constantin Panait.

Nadia Comăneci se mai iubea și cu un băiat de la benzinărie

Chiar dacă Nadia Comăneci se iubea și cu Nicu Ceaușescu și cu Ștefan Bănică, sportiva mai avea o relație de dragoste. Aceasta iubea și un băiat care muncea într-o benzinărie.

”Pentru mine e clar că ea se gândea la altcineva până să ajungem în Statele Unite. Să vă povestesc ceva: cu două săptămâni înainte de fuga în State, am fost cu Nadia într-un turneu în Japonia.

Acolo, gazdele ne întreabă dacă suntem de acord să ne plătească ei nunta, dacă vrem s-o facem. Ce credeţi că răspunde Nadia? Eu vreau să mă căsătoresc cu Mihai, el e iubitul meu!. I-a lăsat pe toţi mască, inclusiv pe mine. Mihai era un băiat care lucra într-o benzinărie din Băneasa şi care-i picase cu tronc. Era un om de treabă, îi aducea acasă Nadiei, din când în când, câte un kilogram de carne şi diverse lucruri“, a mai povestit Constantin Panait.

Ce îi scria Ștefan Bănică Nadiei. Scrisoarea se află în dosarle Securității

Normal, Securitatea știa despre dragostea dintre Ștefan Bănică Jr. și Nadia Comăneci. În dosarele securității există două dintre scrisorile de dragoste dintre cei doi.

„Ce să fac dacă te iubesc? Greşeala e de ambele părţi. Eu sunt nerăbdător şi vreau totul, iar tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu trebuie să rişti, dar de vorbit şi văzut tot se poate. Ţine minte! Dar totul trebuie să fie pus la punct. Dacă vrei, că văd că o scalzi (nici la telefon nu mai vorbeşti că … dormi).

Vorbim prin Adi (…) Zi clar că nu vrei. Aşa mă enervează chestia asta la tine de mor. Zi cu gura ta stop şi stop va fi. Zi pe bune Bă, ori nu te mai iubesc, ori mi-e frică. Sunt multe probleme aiurea în toată povestea asta. Eu îmi dau seama că vrei să se termine, dar partea hazlie e că vreau să aud din gura ta. Nu te costă nimic. …

Pune mâna şi scrie tot ce e cu securiştii ăştia, ce se întâmplă, de cine să mă feresc, scrie! Dau ortul popii sau iau bătaie, da măcar să ştiu pentru ce. Poţi să dai şi tu un telefon că nu-ţi cade mâna“, încheie Ștefan Bănică scrisoarea, mesajul de sfârșit fiind: „Arde scrisoarea“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI