Ștefan Bănică jr a început să plângă la X Factor. Momentul răvășitor de la Antena 1

Ștefan Bănică Junior a început să plângă la X Factor

În ediția de vineri seară de la ”X Factor”, lui Ștefan Bănică Junior i-au dat lacrimile, atunci când a început să vorbească despre o concurentă care tocmai terminase de cântat piesa ”Proud Mary”.

Stefan Bănică Junior a început să plângă

Jurații X Factor au fost impresionați de cântăreața nevăzătoare, Andrada Precup. Lui Ștefan Bănică Junior i-au dat lacrimile după ce Andrada a cântat piesa aleasă.

Deși soarta nu a fost deloc blândă cu ea, Andrada Precup este o persoană veselă, plină de optimism și are încredere în potențialul ei. Nu vede, însă face față cu zâmbetul pe buze provocărilor pe care viața i le pune în cale. Una dintre provocări este participarea la emisiunea X Factor de la Antena 1.

Juriul a fost impresionat

Tânăra urma să impresioneze din clipa în care a intrat în platoul X Factor. Având o vârstă fragedă, a venit la preselecții alături de sora și de mama ei. Andrada Precup le-a avut pe toate pe scena X Factor, iar jurații s-au ridicat repede în picioare atunci când fata a început să cânte. Andrada a interpretat piesa ”Proud Mary”, iar toți cei din sală, în picioare i-au aplaudat talentul și i-au mulțumit pentru momentul uimitor pe care l-a oferit. Tânăra a primit 4 de DA.

”Ești senzațională” i-a transmis impresionat și cu lacrimi în ochi, Ștefan Bănică. Tânăra cu un talent extraordinar a impresionat-o și pe Loredana, care i-a spus: ”Tu cânți ca și cum respiri”.

Tânără cântă pe scena X Factor
Moment răvășitor la X Factor.

O altă concurentă de la X Factor a impresionat-o profund pe Loredana

In ediția de săptămâna trecută, la ”X Factor” o tânără fără auz a emoționat juriul când a urcat pe scenă și a cântat o piesă. Este vorba despre Jeni Ion, care a rămas fără auz din primul an de viață din cauza unei erori medicale.

Prestația vocală a tinerei i-a surprins pe jurați, iar Loredana i-a lăudat reprezentația. Printre lacrimi, Loredana Groza a mărturisit:

Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!”

Cine este Jeni Ion, tânăra fără auz

Tânăra cu deficiență de auz, în vârstă de 33 de ani este din București și are un blog de aproximativ patru ani, unde comunică oamenilor toate stările și poveștile ei de viață.

„Sunt o persoană cu deficiență auditivă cu diagnosticul Hipoacuzie Bilaterală Profundă. Sunt surdă, dar sunt ceea ce sunt! Vorbesc aproape normal cu persoane care aud și folosesc limbajul semnelor cu persoanele surde. Totuși, surditatea nu este o condamnare! Sunt un om normal, și pot face multe lucruri chiar dacă nu aud foarte bine.”, scrie Jeni pe blogul său, potrivit Cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI