Staţiunea din Bulgaria care face furori printre vedetele din România. Ai impresia că eşti la un resort de top din Turcia

Staţiunea din Bulgaria care face furori printre vedetele din România. Ai impresia că eşti la un resort de top din Turcia
„Experiența avută în vara aceasta, ne-a creat amintiri incontestabile.”

Staţiunea din Bulgaria care face furori printre vedetele din România! Fiecare dintre noi ne dorim o stațiune pe plajă cu vedere la ocean, liniștită. Un loc unde să putem petrece o săptămână, pur și simplu relaxându-ne. Culmea este că un astfel de loc există, și se află în țara vecină, Bulgaria. Este un loc care-ți poate îndeplini toate aceste dorințe. Este vorba de staţiunea din Bulgaria care face furori printre vedetele din România. Ai impresia că eşti la un resort de top din Turcia!

Obzor Beach Resort, staţiunea din Bulgaria care face furori printre vedetele din România

Obzor Beach Resort se află la o aruncătură de băț de o plajă lungă de nisip. Obzor Beach Resort care și-a deschis porțile în mai 2007. Este situat direct pe frumoasa coastă nisipoasă a Mării Negre, la periferia orașului Obzor, un oraș pitoresc de la malul mării.

Obzor Beach Resort are un restaurant a la carte cu 120 de locuri în sala principală și 80 de locuri în aer liber. Aici găsiți un restaurant principal cu 100 de locuri în interior și 150 de locuri în aer liber, un snack bar cu 200 de locuri.

Dacă aveți chef de răcoritoare, aveți 2 baruri la piscină, o sală de jocuri, 1 supermarket, sală de jocuri, biliard, minigolf, club de internet. Oaspeții au la dispoziție 5 piscine în aer liber, 5 piscine pentru copii. Tot aici există și o sală de gimnastică, saună și baie de aburi. Șezlongurile și umbrelele de la piscină sunt gratuite pentru oaspeții complexului.

Ai impresia că eşti la un resort de top din Turcia

Oaspeții de la Obzor Beach Resort se bucură de un produs diferit de cel oferit de alte hoteluri de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Aici, turiștii au posibilitatea de a-și modela propria vacanță.

De exemplu, să își pregătească singuri mâncarea preferată. Pot să își surprindă persoana iubită cu o cină romantică la lumina lumânărilor sau să rezerve o masă la unul dintre restaurantele complexului.

Scopul principal este de a oferi oaspetelui o varietate de servicii și divertisment. Conform celor care au ajuns aici, poți obține tot ceea ce îți dorești de la o vacanță de vară.

Un alt avantaj al Obzor Beach Resort este standardul și serviciul. Aici fiecare oaspete este special și fiecare primește atenția necesară, astfel încât să se simtă cu adevărat binevenit și respectat.

Printre cei care au lăudatzona, se numără și celebrii Aurelian Temișan și a sa soție, Monica Davidescu. Artistul a scris pe contul său de Facebook:

„Experiența avută în vara aceasta, ne-a creat amintiri incontestabile. Am avut parte de liniște, de timp petrecut cu familia și prieteni dragi, de super servicii de ultra all inclusive, de două concerte de excepție, unul în iulie și celălalt acum două zile, cu un public dedicat vacanței și poftei de distracție, de un „La mulți ani” transmis Monicăi, din pieptul a peste 1.500 de oameni, toate astea născând clar dorința de a reveni la Reina Del Mar.”

Așa că, dacă nu ați planificat nimic până acum, zicem c-ar fi cazul să încercați Obzor Beach Resort, măcar odată.