Sportivul care a ajuns să cerșească pe străzi. Cum a fost posibil

Delonte West a jucat mulți ani în NBA

Delonte West, 37 de ani, fost jucător NBA, a fost văzut de curând plimbându-se pe străzi ca un veritabil om fără adăpost. În plus, fostul sportiv ținea un afiș în mână prin care cerșea bani. Bărbatul se plimba pe străzile din Dallas și a fost fotografiat de foștii săi fani.

Un celebru sportiv din NBA a ajuns să doarmă și să cerșească pe străzi. ”Să ne rugăm…”

Un fost jucător din NBA, Delonte West, a fost fotografiat pe străzile din Dallas, Sua, în momentul în care cerșea. De asemenea, fostul sportiv nu avea nicio țintă și se comporta cu un bărbat fără adăpost.

Fanul care l-a pozat pe Delonte West în starea sa actuală a spus că locația fotografiei este „North Dallas”, iar mai târziu a revenit clarificând situația spunând că se află lângă „Royal Lane”. Delonte West a mai fost văzut și mai înainte vagabondând pe străzi, iar asta se întâmpla în luna ianuarie a aestui an. Atunci, un videoclip a devenit viral cu Delonte West implicat într-o bătaie.

Delonte West a ajuns sa cerseasca pe strazi
Delonte West a ajuns sa cerseasca pe strazi

Unde a jucat Delonte West

Baschebalistul Delonte West a fost luat în echipă de Boston Celtics, la draft-ul care a avut loc în anul 2004. Acesta a continuat să aibă o carieră de opt ani în NBA înainte de a se transfera în cele din urmă la D-League.

După scurt timp în D-League, Delonte West a dispărut din baschet, iar în ultima perioadă apăr tot mai multe fotografii cu el trăind pe stradă. Astfel, în ianuarie 2020, fostul său coechipier de la Saint Joseph, Jameer Nelson, și-a exprimat durerea față de ceea ce s-a întâmplat cu fostul mare baschetbalist:

Cum a ajuns în această situație Delonte West

„Astăzi simt un gol în stomac când văd clipurile video ale lui Delonte. Pentru a răspunde tuturor celor care îmi scriu despre situația sa … tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și familia sa și să sperăm că va căuta ajutorul.

Da, am vorbit cu el în ultimele luni, încercând doar să fiu acolo pentru el ca prieten. Un lucru pe care îl știu este că dacă aveți probleme mentale, emoționale sau fizice în viață, trebuie să vorbiți cu cineva”.

Postările cu Delonte West l-ar putea afecta și mai tare

Jameer Nelson e de părere că astfel de postări nu îi fac bine nimănui, putând chiar să creeze probleme mai mari.

”Și vă rugăm să fiți atenți când postați videoclipuri sau imagini cu cineva. Ați putea crede că vă ajută, dar s-ar putea să le răniți și mai mult. Oamenii au copii și copiii lor nu merită să fie jenați. Vă rog să vă rugați!”, mai spunea Jameer Nelson.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI