Speak a povestit cel mai penibil moment din viață. Ce a pățit artistul

Cântărețul Speak a povestit cel mai penibil moment din viață. Întâmplarea nu îi face tocmai cinste vedetei. Ce a pățit artistul, citeșe în articolul de mai jos.

Speak a povestit cel mai penibil moment din viața lui. Puțini ar fi avut puterea să recunoască asta

Cântărețul Speak a povestit cel mai penibil moment din viața lui. Artistul a povestit o întâmplare care nu-i face tocmai cinste, însă sinceritatea este una dintre virtuțile lui, astfel că a povestit prin ce a trecut.

Noul co-prezentator al emisiunii ”Chefi la cuțite” ține legătura constant cu fanii lui de pe rețeaua de socializare Instagram. Mereu, Speak le răspunde la întrebări, chiar dacă este nevoit să atingă subiecte delicate personale. De data aceasta, un fan l-a întrebat care a fost cel mai jenant moment trăit de el.

Speak, moment penibil

Iubitul Ștefaniei nu a stat deloc pe gânduri și a știut exact despre ce moment este vorba. Pe când avea circa 16 ani, Speak s-a ”scăpat” pe el, pentru că nu a vrut să ia o pauză de la un joc video.

M-am scăpat pe mine în timp ce mă jucam un joc…nu voiam să pierd misiunea…dar, am pierdut controlul. Eram în clasa a 10-a”, a scris Speak pe Instagram.

Speak, împătimit al jocurilor video în adolescență

Speak a fost și este mare împătimit al jocurilor video, însă nu se cunoștea că este chiar atât de pasionat, încât să nu meargă la baie ca să nu renunțe la joc.  Însă, de atunci, multe lucruri s-au schimbat în viața lui Speak. Acum, celebrul artist are cu totul alte priorități.

Din primăvara acestui an, cântărețul Speak va fi prezenta noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”, alături de Gina Pistol. Show-ul de gătit preferat al românilor va intra în grila de programe la Antena 1 peste câteva luni, în prezent filmându-se emisiunile.

Speak și Ștefania, un cuplu fericit

De asemenea, Speak are o perioadă benefică și din punct de vedere personal. În urmă cu un an, Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, partenera lui de mai mulți ani. Acum, cei doi par extrem de fericiți împreună. De asemenea, apar mereu împreună pe rețelele de socializare.

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, s-a născut în Galați, acolo unde a studiat la un liceu de arte care a ajutat-o foarte mult mai departe să se formeze profesional.

Ștefania este singură la părinți

Ștefania este singură la părinți, dar mereu a avut parte de susținerea lor. Aceștia i-au oferit totul pentru ca Ștefania să ajungă acolo unde a vrut.

Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara Ștefnia, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI