Soțul unei vedete TV a făcut infarct. Momente tulburătoare, ce mesaj a transmis acum

Soțul unei vedete TV a făcut infarct. Momente tulburătoare, ce mesaj a transmis acum
O vedeta TV traieste un adevarat cosmar

Soțul unei vedete TV de la noi a făcut infarct. Prezentatoarea TV trece prin momente tulburătoare și a transmis un mesaj cutremurător. Despre cine este vorba, vedeți un pic mai jos.

Daiana Anghel trăiește un coșmar. Soțul fostei prezentatoare TV a făcut infarct

O vedetă TV trăiește un adevărat coșmar după ce soțul ei a făcut infarct. Este vorba despre Daiana Anghel, 44 ani, care trece prin momente grele, după ce soțul ei, Sorin Gonțea, a făcut stop cardiac. Anunțul cutremurător a fost făcut chiar de vedeta TV pe contul de Instagram.

Fosta prezentatoare de știri și-a informat prietenii virtuali de pe Instagram cu privire la sarea de sănătate a partenerului ei de viață, care se află acum internat la spital. Din fericire, bărbatul este stabil.

Mesajul Daianei Anghel

So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok… doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz, de ce aveam de postat.

Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim”, a spus Daiana Anghel, pe Instagram. Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 se ocupă acum de o afacere cu produse naturiste.

Când s-a căsătorit Daiana Anghel și Sorin Gonțea

Daiana Anghel s-a așezat la casa ei alături de Sorin Gonțea, după un eșec amoros răsunător. În 2014, ea a anulat nunta cu fiul fostului prefect de Argeş, Traian Tămagă. Acesta din urmă o acuzase pe Daiana că l-a înșelat, însă s-a dovedit că el avea o relaţie în paralel.

De altfel, Traian Tămagă s-a căsătorit cu femeia cu care atunci trăia o aventură şi care era şi însărcinată. Astfel, în august 2019, Daiana Anghel a spus un ”da” hotărât în faţa ofiţerului Stării Civile, alături de alesul ei se care se numeşte Sorin Gonţea.

Unde a debutat Daiana Anghel în televiziune

Daiana Anghel a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea 21 de ani, iar la 25 de ani deja pentru Antena 1 Deva. Între anii 2005 şi 2007, Daiana Anghel a continuat cu Antena 3, între 2007 și 2008 cu Sport.ro, între 2009 și 2011 cu Antena, iar în final, între 2011-2012 a lucrat pentru postul Kanal D.

De asemenea, în anul 2012, Daiana Anghel a renunţat definitiv la televiziune pentru a se dedica vieţii de familie. Atunci, blondina visa să devină soţie, dar nunta ei a fost anunlată cu doar o lună înainte de viitorul mire, care a acuzat-o că l-ar fi înşelat cu Ciprian Marica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI