02 iun. 2023 | 14:55

Soţia unui politician din România a murit în minivacanţă de Rusalii. Cei doi erau la Bruxelles: „Un asemenea om lasă în urma lacrimi, durere, nefericire”

Politică
Soţia unui politician din România a murit în minivacanţă de Rusalii. Cei doi erau la Bruxelles: „Un asemenea om lasă în urma lacrimi, durere, nefericire”
Soţia unui politician din România a murit în minivacanța de Rusalii. „Un asemenea om lasă în urma lacrimi, durere, nefericire”. FOTO

Soţia unui politician din România a murit în minivacanţă de Rusalii, la Bruxelles, unde se afla pentru a pune la punct ultimele detalii legate de nunta fiului său. Femeia în vârstă de 57 de ani s-a stins din viață în timpul nopții, nefiind cunoscută cu probleme de sănătate. „Un asemenea om lasă în urma lacrimi, durere, nefericire”. FOTO

Soţia unui politician din România a murit

Doliu uriaș pentru Corneliu Bichineț, fost președinte al Consiliului Județean (CJ) Vaslui. Partenera sa de viață, Anca Bichineț, s-a stins din viață în minivacanța de Rusalii, la vârsta de 57 de ani. Tragedia a fost dezvăluită chiar de către soțul său, care a explicat că nu era cunoscută cu probleme de sănătate.

Corneliu Bichineț și Anca Bichineț s-au deplasat la Bruxelles în minivacanța de Rusalii, pentru un scop cu totul special. Cei doi parteneri de viață doreau să pună la punct ultimele detalii referitoare la nunta fiului lor. Viața a vrut să urmeze un alt curs, însă. În timpul nopții, Anda Bichineț a suferit un infarct și s-a stins din viață.

Mesajul dureros al lui Corneliu Bichineț

„Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, să ne bucurăm, împreună de munca și realizările lui și să stabilim ultimele detalii pentru nunta sa. Dumnezeu a hotărât altfel. După clipe minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, în timpul nopții a suferit un infarct și s-a stins.

Un asemenea om lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe! O să o repatriem cât de repede putem și o vom înmormânta la Negrești. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!”, este mesajul publicat de fostul președinte al CJ Vaslui, pe pagina sa de Facebook.

„A fost un factor de echilibru”

Anda Bichinț era directoare a Bibliotecii orășenești Negrești. Întreaga comunitate a rămas șocată de vestea privind trecerea sa la cele veșnice, potrivit primarului Cristian Rusu.

„Colega noastră, Anda, a îndrumat pe calea lecturii, prin funcția pe care o deținea de director al Bibliotecii orășenești Negrești, mii de copii și a contribuit permanent la educarea societății negreștene. A fost un factor de echilibru într-o societate din ce în ce mai zbuciumată și o colegă apreciată și iubită de toți. Dumnezeu sa o ierte. Condoleanțe familiei!”, a transmis primarul orașului Negrești, Cristian Rusu, potrivit Vremea Nouă.

Politicianul Corneliu Bichineț a fost senator în Parlamentul României, în perioada anilor 2000 – 2004, ales pe listele PRM. În următorii patru ani a activat ca președinte al CJ Vaslui. Între anii 2008 – 2012 a fost vicepreședinte al aceleiași instituții. A fost ales pe listele USL din partea PNL ca vicepreşedinte CJ Vaslui și în perioada 2012 – 2015.

În anul 2016, Corneliu Bichineț și-a dat demisia din partidul PNL, ulterior înscriindu-se în organizația politică PMP.

Parteneri
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Redactia.ro
Fanii Barcelonei "au luat foc"! Meme-urile apărute după ce Real Madrid a câștigat din nou "El Clasico"
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
De ce fructele și legumele sunt la intrare în supermarket
EVZ.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews
Este obligatoriu dacă stai la CURTE. Regula pe care nu trebuie să o încălcați niciodată
Capital.ro
Avertizare meteo ANM: Ninsori însemnate cantitativ în 14 judeţe din ţară
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIILE NU mai pot fi PLĂTITE! Lovitură pentru MILIOANE de seniori
Mediaflux
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro