Soția unei mari vedete PRO TV, surprinsă singură la plajă. Ce a făcut în tot acest timp FOTO EXCLUSIV

de: Bișinicu Andreea
29 07. 2022

Horia Brenciu se poate lăuda cu faptul că este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României. Cu o voce caldă, carismă și multă energie, cântărețul a reușit, de-a lungul anilor, să cucerească inimile a milioane de români. Solistul este renumit pentru faptul că este un familist convins, fiind extrem de fericit alături de soția lui, Alice, și cei patru copii ai lor. Cum arată partenera de viață a lui Horia Brenciu.

Cum arată soția lui Horia Brenciu în costum de baie

În plin sezon estival, renumiți cântăreți, vedete și figuri publice dau o fugă pe litoral, pentru a-și petrece vacanța de mare. Indiferent că vorbim despre stațiunile din România sau rivierele străine, artiștii își iau familiile și pleacă într-un concediu binemeritat, departe de agitația de acasă, evadând din rutina de zi cu zi.

Recent, Alice Dumitrescu a fost surprinsă singură, pe plajă, de către fotoreporterii impact.ro. Soția lui Horia Brenciu s-a bucurat de compania unei cărți pe care a devorat-o filă cu filă, însă fără să-l aibă alături pe partenerul ei de viață.

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, de culoare închisă, același pe care l-a purtat și anul trecut, Alice Brenciu a fost o prezență cât se poate de relaxată pe plajă, bucurându-se de bronzul care i-a conturat silueta.

Câți copii are Horia Brenciu

Horia Brenciu este extrem de mândru de familia sa. Artistul nu ratează nicio șansă de a-și lăuda soția și cei patru copii, care reprezintă centrul universului său.

Fostul antrenor de la Vocea României și partenera lui de viață, Alice, au împreună patru copii: Andreea și Maria, cele două fiice ale lui Alice Dumitrescu dintr-o relație anterioară, Mina, fata biologică a celor doi soți și mezinul Toma, băiețelul pe care cântărețul și soția lui l-au adoptat, pe vremea când el avea doar câțiva anișori.

Cei patru frați au o relație fantastică și se înțeleg de minune, așa cum se poate observa din toate postările și fotografiile pe care Horia Brenciu le distribuie în mediul online, spre deliciul fanilor săi.

„O familie de nota zece BRAVO lor!

Sunteți infinit de frumoși! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate și iubire! Vă admir mult, domnule Brenciu!

Fericire la superlativ. Sunteți minunați. Multa sănătate și binecuvântări cerești.

O gașcă tare faină!

Felicitari, multa sănătate familiei tale domnule Brenciu! Și tot binele din lume sa fie cu voi! Doamne-ajută! Sa fiti fericiți!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la pozele de familie ale artistului.