Soția portarului Florin Niță e total diferită de vedetele din showbiz. Detaliul rar pe care toți l-au observat la Laura

de: Ionuț Vieru
28 06. 2024

Florin Niță a sărbătorit calificarea istorică la Euro 2024 alături de colegii lui, dar și de soția sa. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 10 ani și au o familie foarte frumoasă.

Cum arată soția lui Florin Niță

Numele portarului naționalei României a fost scandat de zeci de mii de oameni în cele trei meciuri pe care țara noastră le-a avut la Euro 2024. Florin Niță a fost omul meciului împotriva Belgiei.

Mulți îl cunosc pe fotbalist, dar puțini știu ce soție are. Laura este complet diferită de restul vedetelor din showbiz. Este o femeie simplă, fără operații estetice, dar foarte frumoasă.

Florin și Laura s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 10 ani și au împreună doi copii la fel de frumoși. După meciul cu Ucraina, Laura a distribuit pe Facebook un mesaj emoționant, felicitându-l pe soțul ei.

„Câte am trăit împreună și câte vom mai trăi împreună. Azi mi-am amintit toate visurile si promisiunile tale, toate sacrificiile tale, toate durerile tale, toate nopțile nedormite, nopți cu multe ofuri și mult freamăt. Azi mi-am amintit toate urcușurile si coborâșurile tale și mi-au curs lacrimile.

Azi ai făcut istorie, ați făcut istorie. Azi nu ai fost doar al nostru, al meu și al copiilor, azi ai fost încă o dată al României. Te iubim, tati! Sunt atât de mândra! Mulțumesc, Doamne, pentru tot!”

Florin Niță și soția lui

Povestea impresionantă de viață a lui Florin Niță

Florin Niță are o poveste de viață emoționantă și impresionantă. Portarul naționalei României și-a pierdut tatăl de mic, fiind nevoit să muncească de mic, pentru a-și ajuta mama bolnavă.

A lucrat o perioadă de timp într-o fabrică de cozonaci. La fotbal l-a dus o vecină, care a văzut că are potențial. Drumul către succes nu a fost ușor deloc. Pentru a plăti antrenamentele, mergea la spart de lemne în timpul liber.

„Viaţa îţi dă şi bune, şi rele! Mi-e greu să vorbesc. Aproape că nu pot…dacă încep să povestesc, trebuie să plâng. Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu.

Da, ambalam cozonacii! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă și nu e nicio rușine să mergi să muncești, să câștigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândești lângă cine să stai, cu cine să vorbești.

Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare… Mă gândeam că trebuie să mă duc să muncesc de mic pentru a nu rămâne în stradă, sub cerul liber…

Toți se uitau la mine și erau impresionați că fac sacrificii pentru a-mi ajuta familia. Trebuia să fac ceva să-mi ajut familia. Mama era bolnavă, nu aveam bani și ne bucuram de fiecare dată când ajungeam acasă cu un cozonac…”, a declarat Florin Niţă, în trecut.