27 oct. 2021 | 11:38

Soția lui Virgil Șteblea, cucerită de Cristi Borcea? Dezvăluiri uluitoare despre amantlâcul secret din showbiz-ul românesc

Monden
Soția lui Virgil Șteblea, cucerită de Cristi Borcea? Dezvăluiri uluitoare despre amantlâcul secret din showbiz-ul românesc
Ce legătură ar exista între soția lui Virgil Șteblea și Cristi Borcea

Dezvăluiri de ultimă oră despre soția lui Virgil Șteblea! Cristi Borcea ar fi cucerit-o pe aceasta, deși a susținut în nenumărate rânduri că și-a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel. Un jurnalist extrem de cunoscut a făcut totul public despre amantlâcul din showbiz-ul românesc.

Cristi Borcea a marcat o nouă cucerire?

Jurnalistul Liviu Alexa deține mai multe publicații din Cluj și este conectat la mai multe persoane importante din România. Acesta a făcut publice mai multe informații care au legătură cu relația secretă pe care o are Cristi Borcea cu fosta soție a lui Liviu Vârciu.

Jurnalistul susține că relația pe care o au Cristi Borcea și Valentina Pelinel nu ar fi chiar așa de roz, mai ales pentru că în viața afaceristului și-a făcut loc și o altă femeie. Acesta ar fi făcut o pasiune pentru soția lui Virgil Șteblea, iar Liviu Alexa susține că aceasta nu a putut să reziste farmecelor lui.

Fostul acționar de la Dinamo a început să aibă o relație cu Valentina Pelinel pe când era cu prima soție, Mihaela Borcea, iar aceasta avea un mariaj cu Cristian Boureanu. În cele din urmă, cei doi au început să formeze oficial un cuplu și s-au căsătorit, având împreună 3 copii.

Dezvăluiri surprinzătoare. Cristi Borcea ar trăi o idilă interzisă cu soția lui Virgil Șteblea?

Totuși, în timp ce Cristi Borcea s-a retras din viața publică și a declarat de multe ori că se dedică problemelor de familie, se pare că acesta nu a putut să stea departe de o altă femeie extrem de frumoasă din showbiz-ul românesc. Acesta are 9 copii cu 4 femei diferite și este cunoscut pentru cuceririle sale.

Jurnalistul susține pe strictsecret.ro că puțini prieteni pe care îi are Cristi Borcea știu despre relația secretă cu soția lui Virgil Șteblea, mai ales pentru că aceștia se întâlnesc în unele locații ultra-securizate, ținând cont că amândoi sunt căsătoriți.

Mai mult, fostul acționar de la Dinamo ar avea și câteva porecle pentru fosta soție a lui Liviu Vârciu. Acesta ar susține că femeia care l-a cucerit este „iubirea vieții mele, adevărata mea soție”. Acesta s-ar folosi de o tactică bine pusă la punct pentru a cuceri diverse frumuseți din România.

Cristi Borcea, un adevărat cuceritor

El le-ar duce femeilor buchete uriașe de flori și le-ar copleși cu telefoanele până i se oferă atenție. Ba chiar, în momentul în care participa la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, fostul acționar de la Dinamo oferea un răspuns interesant când era întrebat dacă a cumpărat tăcerea fostelor partenere:

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea.

Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari.”

Informații de ultimă oră. Ce îi oferă Cristi Borcea presupusei amante

De asemenea, jurnalistul Liviu Alexa susține că fosta soție a lui Liviu Vârciu a început să meargă din ce în ce mai des la Miami, locul acesta fiind considerat ‘terenul de joacă’ pe care îl are Cristi Borcea. Ba chiar, în joc ar fi și sume uriașe de bani.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu ar câștiga mulți bani din Instagram, dar jurnalistul susține că veniturile sale ar proveni din conturile pe care le deține partenerul Valentinei Pelinel. În timp ce Virgil Șteblea reușește să câștige sume frumoase din afaceri, veniturile sale nu se compară cu banii pe care îi are Borcea.