Soția lui Sebastian Papaiani a făcut dezvăluiri cutremurătoare la 5 ani de la moartea actorului: ‘Încă suntem împreună!’ EXCLUSIV

Soția lui Sebastian Papaiani a făcut dezvăluiri cutremurătoare la 5 ani de la moartea actorului: ‘Încă suntem împreună!’ EXCLUSIV
Ce dezvăluiri a făcut Marcela Papaiani la 5 ani de la moartea soțului său

La finele lui septembrie, Marcela Papaiani se pregăteşte de parastul de cinci ani al îndrăgitului artist. Soția actorului spune că simte că acesta i-ar trimite mesaje din lumea de dincolo.

Ce spune Marcela Papaiani despre mesajele răposatului soț. Cum îi simte prezența la 5 ani de la deces

Marcela Papaiani, văduva îndrăgitului actor Sebastian Papaiani, traversează o perioadă mai delicată a anului. Şi asta din pricina faptului că pe 25 august soţul ei ar fi trebuit să împlinească 85 de ani, dacă ar mai fi trăit.

În plus, peste circa o lună, pe 27 septembrie, Marcela Papaiani va trebui să-i facă acestuia parastas la cinci ani de la moartea acestuia.

„Dacă vă spun că suntem încă împreună şi astăzi, la cinci ani după ce a plecat, poate o să spuneţi mai ştiu eu ce. Dar ăsta este adevărul, pentru mine cel puţin.

Ca să nu vă mai spun că-l visez în fiecare săptămână, de două sau de trei ori. Încă suntem împreună.”, susţine văduva marelui actor.

Marcela Papaiani îşi aminteşte că ea şi soţul ei nu făceau “cine ştie ce bairam de ziua acestuia”.

„Cum ziua lui cădea la finele lui august, lună tradiţională de concediu, cele mai multe dintre cunoştinţele noastre erau plecate. Inclusiv fiul nostru, Alkys, era de multe ori plecat.

Aşa că ne retrăgeam la casa noastră de vacanţă din Gruiu, Snagov şi petreceam împreună.”, a precizat ea pentru impact.ro.

Mesajul de pe frunze

Marcela Papaiani ne-a împărtăşit una dintre cele mai recente amintiri cu privire la mesajele pe care le-a primit de la marele actor. Aceasta îi simte mereu prezența.

„Cu câţiva ani înainte să plece dintre noi am mers tot la Gruiu. Şi m-am gândit să-i fac un cadou mai special. Am scris pe frunze de crin imperial, care sunt nişte frunze mai mari, tot felul de mesaje.

În dimineaţa zilei sale de naştere le-am agătat pe frânghia din curte, unde obişnuiam să uscăm rufele.

Nu mică mi-a fost mirarea când, căutând anumite lucruri după moartea sa, am găsit câteva frunze speciale de atunci pe care dragul meu Sebastian le păstrase şi le uscase într-o carte dragă inimii sale.

A fost, din nou, ca şi cum aş fi primit din lumea de dincolo un nou mesaj de la el”, adaugă ea.

Ce face Marcela Papaiani, la 5 ani de la moartea partenerului său

Marcela Papaiani mai spune că trece des pe la mormântul soţului ei, din Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde acesta se află înmormântat foarte aproape de un alt nume răsunător al scenei româneşti, Marin Moraru.

„Îmi amintesc, mai de fiecare dată când merg la cimitir, câte una sau alta. Una dintre amintirile comune cu Marin Moraru e legată de faptul că am celebrat, cândva, cu mare tam de data asta, aniversarea căsătoriei noastre.

Am avut 46 de ani împreună, aşa că o viaţă nu se poate uita! Şi am avut atunci mulţi, mulţi invitaţi, pe căprării, actori, colegi de-ai lui Sebastian, dar şi colegi de-ai fiului nostru.

Ei bine, Marin Moraru ne-a dat atunci un cadou frumos, iar alături o felicitare simplă, pe care a scris doar atât . Azi, peste ani, am ajuns să trec pe la casa lor de piatră şi să-i salut cât de călduros pot eu.”, a precizat Marcela Papaiani.

În plus, ea mărturiseşte că nu mai poate vedea niciunul dintre filmele în care a jucat în atâţia ani Sebastian Papaiani.

„Nu-mi propun decât să văd filmul în cauză, dar constat de cele mai multe ori că nu pot face asta.

Fiindcă am atâtea amintiri vii pe care Sebastian mi le-a împărtăşit de la fiecare dintre filmele sale făcute, încât eu mă opresc, involuntar, de la filmul în sine, şi încep să retrăiesc toate amintirile pe care el mi le-a împărtăşit de la turnarea acelei pelicule!”, conchide văduva îndrăgitului actor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI