Soția lui Romică Țociu a învins o boală nemiloasă. Cum arată acum (exclusiv)

de: Ioana Bucur
25 02. 2021

Soția comediantului Romică Țociu a fost surprinsă recent de paparazzi Impact.ro pe stradă, în București, în timp ce acestea mergea să își rezolve anumite treburi în oraș. Cum arată Nicoleta, după ce a învins o boală foarte grea.

Soția lui Romică Țociu a învins o boală nemiloasă

Nicoleta și Romică Țociu sunt soț și soție de aproape trei decenii. În prezent, la vârsta de 48 de ani, ea arată foarte bine, la ceva timp după ce a învins cancerul la sân. Impact.ro, a surprins-o dimineața, mergând să rezolve anumite treburi la două bănci. Apoi, soția artistului s-a îndreptat către zona Arena Națională, acolo unde a intrat într-o clădire în care se află și o clinică de recuperare medicală. Ca să facă aceste drumuri, soția lui Romică Țociu a ales și o ținută lejeră. Astfel, Nicoleta și-a prins părul în coadă la spate, s-a îmbrăcat o pereche de pantaloni sport negri, o geacă scurtă închisă la culoare, având ca încălțări o pereche de UGG-uri. Aceasta a slăbit multe kilograme, după lupta cu boala cumplită.

2016, an greu pentru soții Țociu

Amintim că în anul 2016, soția lui Romică Țociu a primit un diagnostic grav, iar medicii i-au spus că suferă de cancer la sân. Nicoleta s-a recuperat din fericire, după cum și-a propus să facă când a aflat cumplita veste. Acesta și artistul de 58 de ani au împreună un fiu și o fiică.

“Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a declarat Nicoleta Ţociu.

De cealaltă parte, Romică Țociu a suferit un șoc atunci când a aflat vestea grea de la soția lui:

”Mi s-a făcut mie rău, da ce, eu am mai spus ceva? Am rămas mut!”, a povestit acesta pentru click.ro despre acel moment nefericit. Apoi, soția lui Romică Țociu a fost operată la Spitalul Fundeni de către medicul oncolog Alexandru Blidaru, care i-a salvat sânul, în situația în care la prima opinie, femeii i s-a recomandat o masectomie totală.

”La primul control mi s-a spus că se recomandă mastectomia totală, iar asta m-a speriat destul de tare. Am mers la profesorul Blidaru, care mi-a promis că va încerca să-mi salveze sânul, şi aşa s-a şi întâmplat. Nu a fost nevoie de mastectomie totală, ci doar de sector”, a spus Nicoleta Țociu, care apoi a trecut apoi chimioterapie, fapt ce i-a cauzat căderea părului și slăbirea sistemului imunitar. Din fericire, Nicoleta Țociu s-a recuperat, iar acum arată foarte bine.